....

Η ΑΘΗΝΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΓΙΑ ΓΑΜΗΛΙΟ ΤΑΞΙΔΙ

ρευνα της βρετανικής εταιρείας Purely Diamonds αποκαλύπτει τις κορυφαίες πόλεις που πρέπει να επισκεφθούν οι νεόνυμφοι, με βάση τα στοιχεία που είναι τα πιο σημαντικά για τα νέα παντρεμένα ζευγάρια.

Λαμβάνοντας υπόψιν μια λίστα με τις 34 πόλεις με τις περισσότερες επισκέψεις σε όλο τον κόσμο, κάθε πόλη βαθμολογήθηκε με βάση το μέσο ενοίκιο, τις υπηρεσίες κοινής ωφέλειας (συμπεριλαμβανομένου του υψηλής ταχύτητας Internet), την ασφάλεια, το κλίμα, τη ρύπανση, τα βασικά προϊόντα (ψωμί, γάλα, αυγά), τις μεταφορές (ανά άτομο), τον πράσινο χώρος, τον πολιτισμό (μουσεία, κινηματογράφους και εστιατόρια) και τις ευκαιρίες Εργασίας.

Η Πράγα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας ως το καλύτερο μέρος για ζευγάρια νεόνυμφων. Η πόλη σημείωσε υψηλή βαθμολογία σχετικά με τον αριθμό των πρασίνου, το κόστος μεταφοράς και τον αριθμό των πολιτιστικών δραστηριοτήτων που προσφέρονται.



Είναι ενδιαφέρον το γεγονός ότι οι κορυφαίες τέσσσερις καλύτερες πόλεις για νεόνυμφους βρίσκονται στην Ευρώπη. Την Πράγα ακολουθεί η Αθήνα, η Βενετία και η Ρώμη στη δεύτερη, τρίτη και τέταρτη θέση αντίστοιχα.

Οι χαμηλότερες στην κατάταξη πόλεις ήταν το Τόκιο, η Σαγκάη, το Γκουάνγκτζου και η Οσάκα. Ενώ αυτές οι πόλεις είχαν τις περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και πλήρωναν τους υψηλότερους μισθούς, είχαν επίσης πολύ ακριβές μετακινήσεις, πολύ λίγους χώρους πρασίνου και υψηλά ενοίκια, αποδεικνύοντας ότι υπάρχουν περισσότερα για τη νεόνυμφη ζωή από τα χρήματα.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments