....

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΦΙΕΣΤΕΣ ΜΕ ΞΕΝΑ ΚΟΛΥΒΑ

 

 

 

Η εταιρία Διαδριατικός Αγωγός Φυσικού Αερίου (TAPAG) μέσα στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της δώρισε στο Δήμο Έδεσσας ένα υπερσύγχρονο εκχιονιστικό πολυμηχάνημα, έχοντας ως απώτερο στόχο να ωφελήσει τις τοπικές κοινότητες από τις οποίες διέρχεται ο αγωγός φυσικού αερίου.

Ως εδώ όλα καλά και θα πρέπει εδώ να επισημάνουμε ότι η εταιρία αυτή έχει δείξει έμπρακτα την αγωνία της να αντικαταστήσει τόσο σε κοινωνικό όσο και οικονομικό επίπεδο τις όποιες επιπτώσεις δημιουργεί η διάνοιξη του αγωγού. Δυστυχώς αυτή την ευαισθησία επιχειρεί να καπηλευθεί η Δημοτική Αρχή οργανώνοντας <<φιέστες>>, θυμίζοντας εποχές έντονου παλαιοκομματισμού με πολιτικάντικες λογικές. Μέσα στην αγωνία του ο κ. Γιάννου να αποδείξει ότι παράγει έργο και σε συνδυασμό με τον ευσεβή πόθο του να συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ όποτε και αν γίνουν βουλευτικές εκλογές, επιδίδεται στη λογική των εκδηλώσεων για μια selfie. Διεκδικώντας έτσι ψηφοθηρικά αργότερα την πατρότητα του έργου.

Κατά την άποψη μας οι πρώτοι που θα πρέπει να επωφεληθούν από αυτό το πολυμηχάνημα είναι πρώτα οι τοπικές κοινότητες Φλαμουριάς, Αγ. Φωτεινής, Άνω Γραμματικό, Κάτω Γραμματικό, καθότι χάρη σε αυτούς τους κατοίκους αυτών των κοινοτήτων πραγματοποιήθηκε αυτή η δωρεά στην οποία θα προστεθούν και άλλες. Πρώτα γι’ αυτούς λοιπόν και μετά για όλο τον υπόλοιπο Δήμο Έδεσσας.

Βεβαίως η Δημοτική Αρχή αυτό το ξεχνά πάντα και θεωρεί ότι ο TAPεπιβάλλεται να παρεμβαίνει οπουδήποτε υποδειχτεί από αυτή παραμερίζοντας αυτούς τους κατοίκους που επιβάλλεται να ευεργετηθούν κατά προτεραιότητα. Ακόμη δεν θα ήταν υπερβολή να αναφέρουμε γιατί όχι η σημερινή εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο να πραγματοποιούνταν σε κάποια από τις προαναφερθείσες κοινότητες. Επιπλέον θα πρέπει να μας ενημερώσει η διοίκηση γιατί μέχρι και σήμερα ακόμα δεν έχει προωθήσει ένα συγκεκριμένο σχέδιο που θα αφορά δωρεές αποκλειστικά και μόνο για τις κοινότητες όπου διέρχεται ο αγωγός;

Τέλος ο κ. Γιάννου στην απέλπιδα προσπάθεια του να αντιστρέψει το αρνητικό πολιτικό κλίμα που επικρατεί σε βάρος του θέτει σε εφαρμογή την γνωστή παλαιοκομματική πρακτική της στιγμιαίας φωτογραφίας για να αποκομίσει αργότερα εκλογικά οφέλη. Πιστεύει έτσι ότι θα κερδίσει τις όποιες εκλογικές μάχες του ζητηθεί να υπηρετήσει. Ματαιοπονεί. Το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω είναι αργά πολύ αργά και οι όποιοι πολιτικοί ελιγμοί δεν θα αποφέρουν κανένα αποτέλεσμα.

Καλοτάξιδο λοιπόν κ. Δήμαρχε με την ελπίδα να καρπωθούν τις ευεργεσίες αυτού του πολυμηχανήματος οι πραγματικοί δικαιούχοι και έπειτα όλοι εμείς. Φυσικά αυτό θα φανεί στη πράξη και όχι στα λόγια.

Δείτε παρακάτω το σχετκό μας βίντεο από την τελετή παράδοσης.

2018_009 2018_008 2018_007 2018_006 2018_006 2018_005 2018_004

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments