....

Η ΕΥΑ ΚΑΪΛΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ…

Με βολές εναντίον του Σύριζα, τον οποίο κατηγορεί ότι ανοίγει το κεφάλαιο του διχασμού σε κάθε ευκαιρία, απαντά η Εύα Καϊλή σε όσους τη στοχοποίησαν μετά την αναφορά της στη δολοφονία του παππού της από κομμουνιστές, στα χρόνια του Εμφυλίου Πολέμου.

Η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό το facebook, καταγγέλλει όσους κατέφυγαν «στην ύβρη, την συκοφαντία και την χυδαιότητα», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

Για να προσθέσει ότι η Εύα Καϊλή ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που έκλεισε τον Διχασμό, τον οποίο ανοίγει σε κάθε ευκαιρία με εμφανή στόχευση ο Σύριζα».

Η δήλωσή της:

«Δεν έχω σκοπό να ανοίξω συζήτηση με όσους καταφεύγουν στην ύβρη, την συκοφαντία και την χυδαιότητα. Επέλεξα συνειδητά να ανήκω στην Παράταξη του Ανδρέα Παπανδρέου, η οποία οδήγησε την Ελλάδα στην Εθνική Συμφιλίωση, αναφέρει η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ και σημειώνει:

«Το ΠΑΣΟΚ είναι εκείνο που έκλεισε τον Διχασμό, τον οποίο ανοίγει σε κάθε ευκαιρία με εμφανή στόχευση ο Σύριζα. Όσες ηγεσίες καπηλεύτηκαν τις θυσίες των απλών ηρωικών αγωνιστών, και της Αριστεράς, για Ελευθερία και Δημοκρατία, ηττήθηκαν.

Η μνήμη και η Ιστορία όμως, μπορούν να βοηθήσουν να μην επαναλάβουμε τα λάθη του παρελθόντος. Κι αυτό επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να ξεπεράσουμε το παρελθόν, για να ζήσουμε ενωμένοι το παρόν και να χτίσουμε μαζί το Μέλλον».

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments