....

Η ΓΑΛΛΙΔΑ ΣΕΞΟΒΟΜΒΑ ΞΕΣΠΑ: O ΕΡΑΣΤΗΣ ΜΟΥ ΜΕ ΧΤΥΠΟΥΣΕ

Πρόσωπο της ημέρας είναι στη Γαλλία η καλονή Ναμπίλα Μπενάτια, η οποία προφυλακίστηκε γιατί μαχαίρωσε τον σύντροφό της Τομά Βεργκάρα.

Η Ναμπίλα και ο Τομά πρωταγωνιστούσαν σε ριάλιτι σόου στη Γαλλία και έγιναν σταρ των μίντια σε λιγότερο από μια μια διετία. Εχουν τη δική τους σειρά ρούχων και γεμίζουν τα τηλεοπτικά πλατό καθημερινά.
Η σέξι Ναμπίλα, αφού αρχικά αρνήθηκε ότι μαχαίρωσε τον εραστή της, ξέσπασε ξαφνικά εναντίον του και εξομολογήθηκε ότι την χτυπούσε. Στους ανακριτές ανέφερε ότι την καταπίεζε ψυχολογικά και την έδερνε τακτικά. «Φοβόμουν για τη ζωή μου» δήλωσε η Ναμπίλα για τις στιγμές που ο Τομά θύμωνε και την χτυπούσε. Ακριβώς σε μια τέτοια στιγμή ο Τομά πήρε ένα μαχαίρι και της επιτέθηκε αλλά αυτοτραυματίστηκε.
Οι δικαστές δεν την πίστεψαν και εκτιμούν ότι προετοιμάζει την υπεράσπιστή της ως γυναίκα που υφίσταται βία από τον σύντροφό της.

H Ναμπίλα βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές των Βερσαλιών σε κελί VIP.

 Ας σημειωθεί ότι στη Γαλλία τα πρότυπα ομορφιάς έχουν αλλάξει ριζικά, τα τελευταία χρόνια. Η κομψή και πνευματώδης Γαλλίδα, με την μικρή μυτούλα, έχει δώσει τη θέση της σε θηριώδεις υπάρξεις, ξένης καταγωγής, κυρίως από τις πρώην γαλλικές αποικίες Μαρόκο και Αλγερία, οι οποίες «πυρπολούν» τα γαλλικά ΜΜΕ και αποσπούν την προσοχή . Μια τέτοια άλλη περίπτωση είναι αυτή της Ayem, κολλητής της Ναμπίλα, η οποία την επισκέφτηκε στην φυλακή, γεγονός που απασχολεί έντονα τη Γαλλία.

 

http://ingossip.gr

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments