....

Η ΧΩΡΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ ! ΠΟΙΟΙ ΠΗΓΑΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ Η ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ;

Τη στιγμή που η χώρα καιγόταν τα μηνύματα που εστάλησαν από το Προεδρικό Μέγαρο δεν ήταν τα σωστά!
 

Ο υπογράφων ήταν ένας εξ αυτών που, ως δημοσιογράφος, είχε προσκληθεί στη δεξίωση της Προεδρίας της Δημοκρατίας για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, χθες Κυριακή, 24 Ιουλίου 2022.

Λόγω συγκυρίας, ωστόσο, με τη χώρα να καίγεται, γεννιούνται σκέψεις πως η δεξίωση έπρεπε να είχε αναβληθεί.

 

 

Η χώρα καιγόταν απ΄ άκρη σε άκρη και η συγκέντρωση του πολιτικού κόσμου σε μια εκδήλωση όπου η Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα επαναλάμβανε τις κυβερνητικές θέσεις, ο πρωθυπουργός και οι περισσότεροι υπουργοί θα έκαναν δημόσιες σχέσεις και ο υπόλοιπος πολιτικός κόσμος θα έδειχνε πως δεν κατανοεί την κατάσταση που επικρατεί, μάλλον δεν ήταν και το κατάλληλο πολιτικό μήνυμα. Χθες, δυστυχώς, το πολιτικό σύστημα, με πρώτους την Προεδρία της Δημοκρατίας και την κυβέρνηση, οι οποίοι και έλαβαν την απόφαση για την πραγματοποίηση της δεξίωσης, έδειξε έλλειψη αντανακλαστικών. Είναι χαρακτηριστικό πως ακόμα και στην ομιλία της Κατερίνας Σακελλαροπούλου το θέμα των πυρκαγιών που κατέκαιγαν τη χώρα, περιορίστηκε περίπου σε μια πρόταση, ενώ ο πρωθυπουργός που πρωτοστατούσε (ως είθισται βεβαίως) στα πηγαδάκια μετά την Πεντέλη (και τις …θριαμβολογίες για τις επιδόσεις της κυβέρνησης) δεν είχε μεταβεί σε καμία άλλη περιοχή που Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή καιγόταν!https://www.tastv.gr/sites/default/files/images/2022-07-25_151404.jpg

Η χθεσινή δεξίωση, δυστυχώς, ίσως σε μερίδα του κόσμου, έστειλε τα αντίθετα μηνύματα από αυτά που θα έπρεπε και θα έστελνε η μη πραγματοποίησή της. Δυστυχώς!

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

 
 


Γράφει ο

08:1

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments