....

Η Π.Ε. ΠΕΛΛΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ “LET' S DO IT GREECE

 

Αντιπροσωπεία της Πανελλήνιας Περιβαλλοντικής Δράσης “Let' s do it Greece – Γίνε η αλλαγή που περιμένεις” επισκέφθηκε τα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας, όπου συναντήθηκε με τον Περιφερειακό Σύμβουλο Λάκη Βασιλειάδη, καθώς η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας Αθηνά Αθανασιάδου – Αηδονά δεν μπόρεσε να παραστεί στη συνάντηση λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων.

 

Σκοπός της επίσκεψης των μελών της Πρωτοβουλίας ήταν η στήριξη από την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας της εθελοντικής προσπάθειας που θα γίνει σε τοπικό αλλά και σε πανελλήνιο επίπεδο την Κυριακή 2 Απριλίου 2017. Συγκεκριμένα, έχει προγραμματιστεί να διοργανωθεί μια δράση εθελοντισμού ευρείας απήχησης με τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών, ομάδων, συλλόγων, φορέων και πολιτών, το περιεχόμενο της οποίας θα καθοριστεί το επόμενο διάστημα.

Ο κ. Βασιλειάδης διατύπωσε την αδιαμφισβήτητη στήριξη της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας στο σπουδαίο αυτό εγχείρημα της Δράσης ''Let's do it Greece'', δηλώνοντας ότι ''στόχος μας είναι να προάγουμε τον εθελοντισμό και να διάδώσουμε το μήνυμα της συνεργασίας και της ανιδιοτελούς προσφοράς στον τόπο, ώστε να βελτιωθεί η ποιότητα ζωής μας''. Ταυτόχρονα, μετέφερε τα συγχαρητήρια της Αν. Αντιπεριφερειάρχη κυρίας Αηδονά για την προσπάθεια που κάνει η Δράση και την αμέριστη συμπαράσταση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments