....

ΉΘΕΛΕ ΛΑΣΤΙΧΑ ΓΙΑ ΤΟ ΙΧ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΚΛΕΨΕ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ

Δεν πίστευε στα μάτια του ο ιδιοκτήτης ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου στην Ξάνθη, όταν είδε να του χτυπούν την πόρτα αστυνομικοί της Τροχαίας

και να του παραδίνουν τέσσερα… λάστιχα...

Προέρχονταν από το δικό του αυτοκίνητο και τα είχε «σηκώσει» ένας 44χρονος για να τα βάλει στο δικό του.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τον δράστη τη στιγμή που τα μετέφερε στο δικό του αυτοκίνητο το πρωί της Παρασκευής, μαζί με το ράδιο– CD και ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που είχε «βουτήξει» από το εσωτερικό των οχημάτων που ήταν σταθμευμένα στην πυλωτή του σπιτιού του.

Ο 44χρονος, που είχε πάνω του και ένα κοπίδι μήκους 23 εκατοστών, συνελήφθη και οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του.

*** Το Ι.Χ. φορτηγό που κινούνταν στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας φορτωμένο με τέσσερις μεγάλους μεταλλικούς αρδευτικούς σωλήνες, κίνησε υποψίες στους αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. που το σταμάτησαν για έλεγχο. Αμέσως διαπίστωσαν ότι οι σωλήνες είχαν κλαπεί λίγο νωρίτερα από το αγροτεμάχιο ενός 42χρονου και συνέλαβαν τους δυο επιβάτες του φορτηγού ηλικίας 61 και 35 χρόνων. Οι σωλήνες επιστράφηκαν στον ιδιοκτήτη τους και οι δράστες πήραν το δρόμο για τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ το φορτηγό κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς κλοπιμαίων.

 

http://www.protothema.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments