....

ΤΟ Κ.Α.Π.Η ΔΗΜΟΥ ΣΚΥΔΡΑΣ ΘΕΛΕΙ… ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΧΑΤΙΡΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΧΑΛΑΣΑ.

 

 Επέστρεψαν οι εκδρομής του Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας από την δεκαήμερη εκδρομή που πραγματοποιήθηκε τον Ιούνιο στα  Λουτρά Αιδηψού. Διέμεναν  σε ξενοδοχείο στην παραλία με πρωινό & μεσημεριανό και απολάμβαναν τα ιαματικά- θεραπευτικά λουτρά στην πισίνα του ξενοδοχείου.

  Επίσης οργανώθηκαν τρία γλέντια, δυο με ζωντανή μουσική, και ένα με D.J  με μουσικές επιλογές βασισμένες  στην περιοχής  μας, και στα ακούσματα μας.

 Οι εκδρομής είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν σε ημερήσια εκδρομή που οργανώθηκε, την Μονή του Ιωάννη του Ρώσου, και του Όσιου Δαβίδ.

 Ο καιρός υπήρξε σύμμαχος, η οργάνωση άψογη, οι παροχές εξαιρετικές, μα πάνω από όλα η διάθεση των συμμετεχόντων ήταν όλα αυτά μαζί που έκαναν την εκδρομή αξέχαστη για όλους.   Δεν μένη παρά να ευχηθούμε πάντα τέτοια.

Και μάλλον η ευχή μας ακούστηκε και πριν κλείσουμε το ρεπορτάζ πληροφορηθήκαμε ότι  το Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας οργανώνει ημερήσιες εκδρομές για θαλασσινά μπάνια στα Φλογητά Χαλκιδικής από την Τετάρτη 6 Ιουλίου και κάθε Τετάρτη για τον μήνα  Ιούλιο. Δηλώσεις συμμετοχής στο Κ.Α.Π.Η Δήμου Σκύδρας και στο τηλ:2381082762.

                                                                       ΄΄Και εις άλλα με υγεία΄΄.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments