....

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΔΡΟΜΟ ΡΙΖΑΡΙΟΥ-ΚΛΕΙΣΟΧΩΡΙΟΥ

3χλμ αδιαφορίας  είναι αρκετά για να θρηνήσουμε θύματα

.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες που έχω βγάλει σήμερα κιόλας, εδώ και καιρό, μάλιστα και χρόνια θα έλεγα, ο δημοτικός δρόμος που ενώνει την πόλη της ΕΔΕΣΣΑΣ από το Ριζάρι προς Κλεισοχώρι έχει υποστεί κάποιες φυσιολογικές φθορές σε αρκετά μεγάλο βαθμό με αποτέλεσμα να είναι άκρως επικίνδυνη η χρήση του δρόμου σε μεγάλο βαθμό καθώς για να αποφύγει κάποιος τις τρύπες αναγκαστικά εισέρχεται στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας όπου σε 2 σημεία είναι σε πάνω σε στροφή με μεγάλη πιθανότητα πρόκλησης τροχαίου ατυχήματος.

Επίσης ένας άλλος ΚΆΦΡΟΣ συμπολίτης μας, θεώρησε ότι πέρυσι το καλοκαίρι με το έτσι θέλω μπορεί να σκάψει τον δρόμο με σκαπτικό μηχάνημα για να μεταφέρει νερό στο χωράφι του και εκτός από το χώμα που είχε ρίξει δεν έχει ασχοληθεί με την επισκευή του δρόμου.

Προσωπικά εγώ ο ίδιος καθότι περνάω τουλάχιστον 3-4 φορές την ημέρα από εκεί  έχω ρίξει χώμα 2 φορές αλλά η βροχή το ξεπλένει αμέσως αλλά δεν έχω και άλλη δυνατότητα επισκευής.

Το κόστος να γίνουν έστω και κάποια μπαλώματα δεν είναι μεγάλο και φυσικά την φθορά που προκάλεσε ο ιδιοκτήτης του παρακείμενου χωραφιού να την επιβαρυνθεί  ο ίδιος. (είναι εύκολο να βρει ο Δήμος τον ιδιοκτήτη)

Ας αποφασίσει ο Δήμος Έδεσσας αν προτίθεται να επισκευάσει τις εν λόγω φθορές καθώς , είναι δρόμος συχνής κυκλοφορίας ακόμη και χωρίς διαγράμμιση. Ειδάλλως  θα προχωρήσω με έγγραφα στους αρμόδιους φορείς ( Αστυνομία-Περιφέρεια-Εισαγγελία) και θα ζητώ  να κλείσει ο δρόμος και να μην επιτρέπεται η χρήση του γιατί εκτός τις όποιες ζημιές θα πάθουμε στα οχήματα μας, είναι θέμα χρόνου να γίνει κάποιο σοβαρό ατύχημα. 

Αναγνώστης

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments