....

ΚΔΑΠ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ : ΛΑΜΠΑΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΡΦΑΝΟΤΡΟΦΕΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

 

Το Πάσχα πλησιάζει και όλοι μας ετοιμαζόμαστε για τη μεγαλύτερη γιορτή της Χριστιανοσύνης, τη μεγαλύτερη γιορτή Αγάπης, Αλληλεγγύης και Προσφοράς.

Για ακόμη μια χρονιά τα παιδιά του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών έφτιαξαν με πολλή αγάπη και μεράκι λαμπάδες τις οποίες πρόσφεραν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο "Παναγία η Ελεούσα" και στο ορφανοτροφείο ΤΩΝ Γιαννιτσών "Παναγία η Οδηγήτρια ".

Τα παιδιά την Παρασκευή 22/4, συνοδευόμενα από τους εκπαιδευτές τους και τον Πρόεδρο της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π. κ. Κωνσταντίνο Μπαλτζίδη, επισκέφθηκαν το ορφανοτροφείο των Γιαννιτσών, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με τα παιδιά που βρίσκονται εκεί, να παίξουν με κάποια από αυτά και να τους προσφέρουν τις λαμπάδες που έφτιαξαν.

Να σημειωθεί ότι όλο το διάστημα της Σαρακοστής τα παιδιά, με τη βοήθεια του προσωπικού, έφτιαξαν κάρτες με λαγουδάκια, πασχαλίτσες από καρύδια, φαναράκια, αυγοθήκες λαγός και φυσικά έβαψαν τα αυγά τους. Μάλιστα τα έκαναν λίγο πιο ζωντανά και χαρούμενα .. Αυγά minions !!! Φυσικά, δεν ξέχασαν και τις μανούλες τους, για τις οποίες έφτιαξαν καρδιές από χαλκό!!!

Τα παιδιά και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών εύχονται σε όλους ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ

Σχόλια - Facebook Comments