....

ΚΔΑΠ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ: ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΕΛΛΑΣ

Την 4η Ανθοέκθεση του δήμου Πέλλας επισκέφτηκαν την περασμένη Πέμπτη, 8-5-2014, τα παιδιά και το προσωπικό του ΚΔΑΠ Γιαννιτσών της ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π.

Εκεί τους δόθηκε η ευκαιρία να απολαύσουν εικόνες με χρώματα και αρώματα, να γνωρίσουν πολλά είδη φυτών, λουλουδιών και βοτάνων, να συνομιλήσουν με τους παραγωγούς και να προμηθευτούν φυτά που τους εντυπωσίασαν.

Η επίσκεψη αυτή ολοκληρώθηκε με τη δεντροφύτευση που ακολούθησε το Σάββατο το πρωί στον προαύλιο χώρο του ΚΔΑΠ. Τα παιδιά με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους γνώρισαν τη διαδικασία που πρέπει να ακολουθείται όταν φυτεύουμε και φύτεψαν ελιές, τριανταφυλλιές, ντάλιες, γκαζάνια και αλλά φυτά, δίνοντας με τον τρόπο αυτό χρώμα στην αυλή τους.              

Στο σημείο αυτό τα παιδιά και οι εκπαιδευτές τους ευχαριστούν την κ. Καρύπογλου, το δήμο Πέλλας και τους παραγωγούς για την φιλοξενία τους στο χώρο της ανθοέκθεσης και για τα φυτά που τους προσέφεραν.

Οι δραστηριότητες του ΚΔΑΠ συνεχίζονται κανονικά με νέες κατασκευές σε χαλκό, με ζωγραφική και χειροτεχνίες και με μουσικοκινητικά και παραδοσιακά παιχνίδια εντός και εκτός αίθουσας διδασκαλίας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments