....

ΚΟΡΔΕΛΙΟ: ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΔΡΑΠΕΤΗ ΦΥΛΑΚΩΝ

Ο δραπέτης φώναξε «βοήθεια» και εμφανίστηκαν 15 άτομα που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, ώστε να γλυτώσει την σύλληψη.

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε χθες to βράδυ στις 11:00, στο Κορδελιό Θεσσαλονίκης με έναν 29χρονο δραπέτη από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας.

Αστυνομικοί ΟΠΚΕ, θέλησαν να κάνουν έλεγχο στον 29χρονο που περπατούσε στο Κορδελιό και τότε άρχισαν όλα. Ο 29χρονος άρχισε να φωνάζει βοήθεια και ξαφνικά εμφανίστηκε μια ομάδα 15 ατόμων που επιτέθηκε στους αστυνομικούς, ώστε να τον φυγαδέψουν. Τελικά, κατάφεραν να βάλουν σε ένα αυτοκίνητο τον 29χρονο και να τον «εξαφανίσουν». 

Ωστόσο, λίγο αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 24χρονο οδηγό του αυτοκινήτου που φυγάδεψε τον 29χρονο και τον συνέλαβαν. Στο σπίτι του 24χρονου, βρέθηκε και ο 29χρονος δραπέτης και συνελήφθη. Στο σπίτι του 24χρονου, βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ναρκωτικά και διαρρηκτικά εργαλεία. Επίσης, ταυτοποιήθηκε ως ένας εκ των συμμετεχόντων στην επίθεση, κατά την οποία τραυματίσθηκε ένας αστυνομικός, 20χρονος ημεδαπός, ο οποίος αναζητείται.

Από την έρευνα προέκυψε πως ο 29χρονος, απέδρασε από τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας και εις βάρος του υπάρχει ποινή κάθειρξης 20 ετών για ληστεία. Όλοι εμπλεκόμενοι του περιστατικού, σύμφωνα με την αστυνομία, είναι Ρομά.

 

http://www.seleo.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=227580:apisteft...

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments