....

Κ.Π. ΟΡΑΜΑ : ΗΜΕΡΙΔΑ ΜΕ ΘΕΜΑ: «Η ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ» (ΑΦΙΣΑ)

 

 

 

 

 

Την Παρασκευή 10 Νοεμβρίου 2017 στις 6 το απόγευμα, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δ. Έδεσσας – Περδίκα 1 & Καπετάν Γαρέφη – περιοχή Καταρρακτών, θα πραγματοποιηθεί Ημερίδα με θέμα: «Η σεξουαλική Αγωγή και ο ρόλος του Σχολείου και της Οικογένειας στην Προστασία των μικρών Παιδιών».

Εισηγήτριες θα είναι: Η κ. Μαργαρίτα Γερούκη, Σχολική Σύμβουλος 4ης Περιφέρειας Δημοτικής Εκπαίδευσης ΠΕ Χανίων, συγγραφέας του βιβλίου: «Η σεξουαλική Αγωγή στο Σχολείο» και του εκπαιδευτικού προγράμματος: «Παίζω με τον Φρίξο και μαθαίνω για το σώμα μου και τις διαπροσωπικές σχέσεις», καθώς επίσης η κ. Αργυρώ (Υρώ) Ρέντζη, Νηπιαγωγός, ΜEd, αποσπασμένη στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ), Επιστημονική Μονάδα Προσχολικής Αγωγής/Καινοτόμων Προγραμμάτων και Μεθόδων, συγγραφέας του εκπαιδευτικού προγράμματος: «Μη φοβάσαι την αγκαλιά».

Η Ημερίδα συνδιοργανώνεται από το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα» και τη Σχολική Σύμβουλο Προσχολικής Αγωγής 35ης Περιφέρειας, κ. Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη.

Το πρωί της ίδιας μέρα θα πραγματοποιηθεί στο 1ο Δημ. Σχολ. Σκύδρας επιμόρφωση όλων των Νηπιαγωγών του Νομού με το αντίστοιχο θέμα και θα παρουσιαστεί το εκπαιδευτικό πρόγραμμα «Ο Ρούλης Κουβαρούλης και η Ρίτσα Κουβαρίτσα», που δημιουργήθηκε από το Κ.Π «Όραμα», από Νηπιαγωγούς του Νομού και έχει την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής (ΙΕΠ).

 

NOE17_066 NOE17_065

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments