....

Κ.Π. ΟΡΑΜΑ ΠΕΛΛΑΣ: ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΈΡΓΟΥ «ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΕΛΛΑΣ».

Την Πέμπτη 25 Ιουνίου 2015 στο Ξενοδοχείο «Αλέξανδρος» στα Γιαννιτσά πραγματοποιήθηκε από το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα»

ως εταίρος της Σύμπραξης «Στήριξη Ανέργων στην Πέλλα» ημερίδα με θέμα Απολογισμός του Έργου  «Ολοκληρωμένο σχέδιο δράσης για την ενίσχυση της απασχόλησης και της επιχειρηματικότητας των ανέργων στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας».

Οι εταίροι του προγράμματος είναι:

  • ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΠΕΛΛΑΣ
  • ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΕΛΛΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ο.Τ.Α.
  • ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΛΗΨΗΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ «ΌΡΑΜΑ»
  • ΚΕΚ ΙΑΣΩΝ - ΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ
  • ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ – ΣΥΜΒΑΝ

Περιοχή Παρέμβασης

Η Αναπτυξιακή Σύμπραξη «ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ» έχει προσδιορίσει ως περιοχή παρέμβασης (ΠΠ) του σχεδίου την Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, η οποία αποτελείται από τους Δήμους: Αλμωπίας, Έδεσσας, Πέλλας και Σκύδρας.

Σε συνέχεια της ημερίδας Διάχυσης των αποτελεσμάτων που υλοποιήθηκε στις 24/6/2015 στην Έδεσσα και φτάνοντας στην ολοκλήρωση των Δράσεων του έργου πραγματοποιήθηκε εχθές και η τελευταία ημερίδα για τον απολογισμό του έργου, όπου παρουσιάστηκαν αναλυτικά όλες οι Δράσεις της Πράξης και ο βαθμός επίτευξης των αναμενόμενων αποτελεσμάτων ως προς τους ωφελούμενους. Ακόμη έγινε παρουσίαση, από τους Εταίρους της Αναπτυξιακής Σύμπραξης, των αποτελεσμάτων των Δράσεων Ενημέρωσης, Κατάρτισης και Συμβουλευτικής.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments