....

Λ.Ο. ΑΛΜΩΠΕΣ ΧΟΡΕΨΑΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (VIDEO PHOTOS)

Το Σάββατο 23 Απριλίου 2016 και ώρα 8.30  το απόγευμα ο Λαογραφικός Όμιλο "ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ"  παρουσίασε ένα υπέροχο πρόγραμμα Ελληνικών Παραδοσιακών χορών στην Αριδαία στο Ξενιτίδιο Πνευματικό Κέντρο.

Ξεκινώντας το πρόγραμμά τους χόρεψαν χορούς της Ηπείρου των Νησιών του Αιγαίου, της Πέλλας, της Θράκης της Κρήτης και τέλος έκλεισαν το πρόγραμμά τους με χορούς της περιοχής Φλώρινας.

Αξιοσημείωτο είναι ότι όλοι χορευτές ήταν του συλλόγου και όχι από τις περιοχες των χορών που παρουσιάστηκαν, όπως επίσης να πούμε οι ενδυμασίες όλες είναι του συλλόγου.

Η αίθουσα του πνευματικού κέντρου γέμισε και ο κόσμος που παραβρέθηκε απόλαυσε για πάνω από 2 ώρες ένα ποικίλο χορευτικό πρόγραμμα με τους εξαίσιους χορευτές που απαρτίζουν αυτόν τον μεγάλο σύλλογο.

Επειδή παρακολουθούμε ως tastv.gr  εδώ και πολλές 10ετίες το συγκεκριμένο σύλλογο η συγκεκριμένη εκδήλωση μπορούμε να πούμε ότι ήταν μία από τις 5 καλύτερες που έχουμε δεί.

Αξίζουν τα συγχαρητήρια σε όλους τους χορευτές που συμμετείχαν σε αυτή την εκδήλωση όπως επίσης και σε όλα τα μέλη και το Δ.Σ..

Όλες αυτές οι πετυχημένες περουσιάσεις-εκδηλώσεις του Λ.Ο. "ΟΙ ΑΛΜΩΠΕΣ"  με συνέδρια, σεμινάρια χορού και εμφανίσεις σε  όλη την Ελλάδα και το Εξωτερικό οφείλονται στους χοροδιδάσκαλους Πέτρο Σέλκο και Γιάννη Γκιώση.

Τον συντονισιμό στην κονσόλα του ήχου και την επιλογή των χορών την επιμέλεια είχε ο Πέτρος Σέλκος ο οποίος τα κατάφερε θαυμάσια.


 

 
 

 

 

 

 

 

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments