....

ΜΕ ΚΑΤΣΑΒΙΔΙ ΟΡΜΗΣΕ Ο 30ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ [ΒΙΝΤΕΟ]

«Εάν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου, θα με είχε τραυματίσει στην καρωτίδα», τονίζει η ανθυπαστυνόμος στην περιγραφή της για την επίθεση με κατσαβίδι από τον 30χρονο κακοποιό στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.

Η μαρτυρία της 25χρονης ανθυπαστυνόμου είναι καθηλωτική. «Κατάλαβε ότι ήμουν αστυνομικός και μου επιτέθηκε. Ήξερα ότι αυτός ήταν ο "εγκέφαλος" της οργάνωσης. Το μόνο που με ενδιέφερε εκείνη την ώρα ήταν να δω το χώρο γύρω μου, να μην έχει κόσμο, γιατί πρόκειται για φοιτητική εστία», περιέγραψε αρχικά για τη στιγμή της επίθεσης στον αύλειο χώρο της Πανεπιστημιούπολης, στου Ζωγράφου.

Συνέχισε λέγοντας: «Αφού βεβαιώθηκα για τη δική μας ασφάλεια, και των φοιτητών, ενήργησα όπως θα έπρεπε θα ενεργήσω. Πάνω του είχε μόνο αυτό το κατσαβίδι, αλλά συνήθως κινούνταν με οπλισμό. Ήρθε κατά πάνω μου με σκοπό να μου επιτεθεί. Είναι ξεκάθαρο πως εάν είχε όπλο επάνω του θα το είχε αξιοποιήσει. Δεν ήρθε απλώς για να με απειλήσει ή να με τραυματίσει. Εάν δεν είχα σηκώσει το χέρι μου θα με είχε τραυματίσει στο λαιμό, στην καρωτίδα».

Να σημειωθεί ότι η 25χρονη αστυνομικός συμμετείχε στην επιχείρηση της ΕΛΑΣ στην Πολυτεχνειούπολη του Ζωγράφου και μετά από μία συμπλοκή με τον 30χρονο κακοποιό αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει το υπηρεσιακό της πιστόλι και να τον πυροβολήσει. Μέχρι τώρα, δεν είχε ακουστεί η δική της εκδοχή σχετικά με πώς έφτασε στο σημείο να τραβήξει το όπλο από τη θήκη της, αφού υπήρχαν αρκετές απορίες από το γεγονός ότι ο Αλβανός κακοποιός ήταν άοπλος αλλά κρατούσε ένα κατσαβίδι.

Ο 30χρονος κακοποιός τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό. Σύμφωνα με πληροφορίες, έμενε και αυτός σε φοιτητική εστία μαζί με τον αδερφό του, ο οποίος επίσης συνελήφθη. Οι τραυματίας ήταν σεσημασμένος. Στο νοσοκομείο 401 μεταφέρθηκε και η ανθυπαστυνόμος μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του Alpha:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments