....

ΜΕΡΙΚΑ ΑΝΤΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΤΕ!

Οι σεξουαλικές μας ορμές δεν ελέγχονται με τίποτα. Μπορεί να μας συμβεί οπουδήποτε και οποτεδήποτε.

Οι γυναίκες βρίσκουν απίθανο το γεγονός ότι μπορούμε να ερεθιστούμε κοιτώντας το απέραντο κενό ή την ώρα που παρευρισκόμαστε σε μια κηδεία. Και όμως κάποιος πρέπει να τους εξηγήσει πως δεν πρόκειται περί ανωμαλίας…

men2

 

Μισούμε το ξύρισμα, όσο και οι γυναίκες. Κανένας δεν απολαμβάνει να ξοδεύει 15 λεπτά από τη μέρα του, για να κόβει τρίχες… Επιπλέον αν εσείς δεν ξυρίσετε τα πόδια σας δεν το καταλαβαίνει κανείς, ενώ εμείς για ευνόητους λόγους δε μπορούμε να το κρύψουμε.

men5

 

Δε θα μπορέσουμε ποτέ να κοιμηθούμε στο πλάι εκτός αν βάλουμε ανάμεσα στα πόδια μας ένα μαξιλάρι,μια κουβέρτα ή οτιδήποτε βρεθεί στο κρεβάτι. Σκεφτείτε τι είναι αυτό που μπορεί να μας ενοχλεί…

men3

 

Μας αρέσει να ουρούμε δημόσια επειδή…έτσι! Δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος! Απλά μπορούμε! Δε χρειάζεται να εξηγούμε τα πάντα.

men

 

Μια κλοτσιά στο επίμαχο σημείο, είναι αρκετή για υποφέρουμε ολόκληρη την εβδομάδα. Είναι ένας πόνος που καμία γυναίκα δε θα καταλάβει ποτέ, όσο και αν μας “χτυπάτε” το πόσο επώδυνο είναι να έχεις περίοδο.

men8

Η αυτοϊκανοποίηση είναι ένα κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Το κάνουμε για τους ίδιους λόγους που παίζουμε video games. Ξεκούραστο, απολαυστικό και ιδανική δραστηριότητα για να σκοτώσουμε χρόνο. Αρκεί να υπάρχουν χαρτομάντιλα κάπου κοντά μας.

men10

Όταν κοιτάμε μια γυναίκα, δε σημαίνει ότι τη γουστάρουμε κιόλας. Απλά καμιά φορά, ακούμε μια φωνή που ας λέει “κοίτα, ωραία βυζιά” και εμείς απλά υπακούμε.

men12

Ο κώδικας επικοινωνίας μας είναι διαφορετικός από εκείνον των γυναικών και αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει! Αν μπορούσαμε να βάλουμε υπότιτλους, θα βλέπατε πως ένα απλό νεύμα μπορεί να μεταφράζεται ως ένας ολόκληρος διάλογος.

men11

Όταν έχουμε το σεξ στο μυαλό μας, δε μπορούμε να σκεφτούμε τίποτα άλλο! Ακόμα και αν έχει πάρει φωτιά το κτίριο, εμάς μας νοιάζει ότι έχουμε πάρει φωτιά εμείς…

men7

 

www.lay-out.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments