....

MONO ΓΙΑ ΑΝΤΡΕΣ! ΤΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΣΟΥ;


Τέσσερα πραγματάκια που τσεκάρουν πάντα, ΜΑ ΠΑΝΤΑ, στο Tinder σου.

Εσύ μπορεί να μην το χρησιμοποιείς -ή να λες πως δεν το χρησιμοποιείς- αλλά το Tinder έχει ένα πολύ σεβαστό ποσοστό χρηστών στην Ελλάδα. Είναι το app που απευθύνεται σε κάθε χρήστη που θέλει να περάσει καλά. Δίκαιο ναι;

Το θέμα είναι πως ακόμη και εκεί, οι γυναίκες στηρίζονται στις λεπτομέρειες. Το κάνουν ήδη με το  Facebook, περίμενες πως θα δίσταζαν στο Tinder; Τα πράγματα για εκείνες είναι απλά: αν δεν προσέξεις το προφίλ σου, δεν υπάρχει περίπτωση να σου δώσουν σημασία.  Και με βάση την έρευνα της EliteDaily, πήραμε μία γνώμη για το τι κοιτούν οι γυναίκες πριν πατήσουν το match.
1. Θέλουν να χαμογελάμε
Όχι μόνο για να δουν αν έχουμε άσπρα και ίσια δόντια, αλλά επειδή το χαμόγελο είναι συνώνυμο της αυτοπεποίθησης. Όλα αυτά, χωρίς να στηνόμαστε για φωτογραφία σαν να είμαστε μοντέλα της Calvin Klein αλλά να χαμογελάμε όσο πιο φυσικά μπορούμε. Οι στημένες φωτογραφίες, όσο «επαγγελματικές» και αν θεωρούμε πως φαίνονται, δεν τις εντυπωσιάζουν. Και σε τελική ανάλυση, καμία γυναίκα δεν θέλει να δείχνεις πιο περιποιημένος και στημένος απ’ ότι η ίδια στις δικές τις φωτογραφίες. Καταντά αηδία…

 
2. Σιχαίνονται τις selfies στον καθρέφτη
Που το λες και λογικό γιατί δεν είσαι η Kim Kardashian. Ούτε και θα ήθελες να της μοιάσεις. Οπότε δεν έχει και πολύ σημασία να κάθεσαι μπροστά στον καθρέφτη να βγάζεις φωτογραφίες. Πόσο μάλλον να κάνεις και duckface σαν 15χρονο κοριτσάκι. Για εκείνες, το duckface και ο άντρας είναι δύο τελείως αντίθετα πράγματα. Οπότε αν θέλεις να έχεις καμιά ελπίδα, να μην γίνεις ρεζίλι και να σε πάρει στα σοβαρά, ξεκόλλα από τα duckface.

 
3. Μην ποζάρεις με γυναίκες
Το λες και λογικό. Πολλές γυναίκες δεν παίρνουν σαν καλό σημάδι το να ποζάρεις με διάφορες για τις φώτο προφίλ σου. Παρότι το Tinder δεν είναι το app που θα ψάξει κανείς τον έρωτα της ζωής του, οι γυναίκες δείχνουν να μην προτιμούν τους άντρες που ποζάρουν με άλλες γυναίκες. Ίσως επειδή τους εμφανίζει πιο άνετους απ’ ότι πρέπει να είναι. Σε κάθε περίπτωση, μείνε solo στις φωτογραφίες σου. Θα είναι κρίμα να χάσεις το γκομενάκι από μία φωτό-παρεξήγηση.

 
4. Δεν θέλουν χαζές ατάκες
Μιλάμε για τα quotes. Δεν είναι λίγοι οι οποίοι γράφουν διάφορες εξυπνάδες του τύπου «Ήλθα, είδα, κατέκτησα» ή «Η ζωή με έμαθε να είμαι σκληρός». Ακόμη και αν είσαι ο Σταν, αυτές οι βλακείες δεν πουλάνε. Τουλάχιστον όχι στις γυναίκες. Κράτα τα πράγματα απλά. Με το όνομα, την ηλικία και, αν θες, το επάγγελμα σου. Όλα τα υπόλοιπα είναι περιττές φλυαρίες που καμιά τους δεν εντυπωσιάζεται. Κράτα τις εξυπνάδες για το ραντεβού από κοντά.
Δημοφιλείς Αναζητήσεις
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments