....

ΜΠΑΡΑΖ ΜΕ ΛΟΥΚΕΤΑ ΣΕ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ, ΠΑΙΔΟΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΚΥΛΙΚΕΙΟ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ (MANIKOYR)

 

 

Η ΑΑΔΕ συνεχίζοντας τους έλεγχους και μετά το Πάσχα για την αποκάλυψη κρουσμάτων φοροδιαφυγής εντόπισε πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων που δεν έκοβαν αποδείξεις και προχώρησε σε 48ωρο λουκέτο των λειτουργιών τους

 

«Έβρεξε» λουκέτα σε νυχτερινά μαγαζιά, εστιατόρια, παιδότοπους, κέντρα αισθητικής, κατάστημα νυφικών αλλά και σε κυλικείο γνωστού ιδιωτικού μαιευτηρίου.

Η ΑΑΔΕ συνεχίζοντας τους έλεγχους και μετά το Πάσχα για την αποκάλυψη κρουσμάτων φοροδιαφυγής εντόπισε πολλές περιπτώσεις επιχειρήσεων που δεν έκοβαν αποδείξεις και προχώρησε σε 48ωρο λουκέτο των λειτουργιών τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα το πρωί ελεγκτές της ΑΑΔΕ βρέθηκαν σε κυλικείο γνωστής ιδιωτικής κλινικής στα βόρεια προάστια και διαπίστωσαν ότι δεν κόπηκαν 48 αποδείξεις σε διάστημα δύο ωρών, με αποτέλεσμα να προχωρήσουν σε 48ωρο λουκέτο.

Αντίστοιχα λουκέτο μπήκε και σε γνωστό κοκτέιλ μπαρ στη Γλυφάδα που δεν έκοψε 14 αποδείξεις αλλά και σε αντίστοιχο μαγαζί στον Πειραιά για 11 αποδείξεις.

Στην Καλλιθέα κλειστός για δύο ημέρες θα παραμείνει παιδότοπος αφού από τους ελέγχους διαπιστώθηκε ότι δεν κόπηκαν 10 αποδείξεις αξίας 1.143 ευρώ.
 

 

Παραβάσεις εντοπίστηκαν σε κέντρο αισθητικής (μανικιούρ-πεντικιούρ) στο Μοσχάτο, που δεν έκοψε 65 αποδείξεις αλλά και στην Χαλκίδα για 92 αποδείξεις, ενώ ινστιτούτο αισθητικής στη Θήβα δεν έκοψε 52 αποδείξεις αξίας 1.136 ευρώ.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments