....

ΝΙΚΟΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΕΛΛΑΣ – ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΝΟ.Δ.Ε. ΠΕΛΛΑΣ

Η Ιστορία δεν βιάζεται, δεν λειτουργεί ποτέ υπό πίεση, δεν καταγράφεται εν θερμώ, είναι σίγουρο ότι ο Αντώνης Σαμαράς θα καταγραφεί ως ο Πρωθυπουργός που στάθηκε όρθιος

όταν οι άλλοι λύγιζαν, κράτησε την Ελλάδα και τους Έλληνες στο ύψος τους.

Είναι βέβαιο ότι δεν κατάφερε να πραγματοποιήσει το όραμα του για την Ελλάδα γιατί ανέλαβε στην χειρότερη οικονομικά περίοδο των τελευταίων 40 ετών, βρέθηκε στην δυσάρεστη θέση να πρέπει να βγάλει αυτός τα κάστανα από την φωτιά που άλλοι άναψαν. Αν τα κατάφερε τότε η όχι θα φανεί στο αμέσως επόμενο διάστημα. Σύντομα οι Έλληνες θα δουν για άλλη μια φορά ποιος τους είπε αλήθειες και ποιος ψέματα. Ποιος πάλεψε για την πραγματική Αξιοπρέπεια των Ελλήνων και ποιος παραδόθηκε αμαχητί.

Είμαι υπερήφανος που τον γνώρισα, τίμησε την Ελλάδα και την παράταξη που τον τίμησε εκλέγοντας τον στην θέση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της.

Ο Αντώνης Σαμαράς φεύγει Όρθιος, Υπερήφανος και Αξιοπρεπής, θέλω να ευχηθώ στους πολιτικούς του αντιπάλους να έχουν την τύχη να φύγουν και αυτοί με τον ίδιο τρόπο και όχι με ιπτάμενα μέσα.

Η παράταξη μας κατά το παρελθόν έχει αποδείξει ότι έχει πληθώρα ικανότατων στελεχών που μπορούν να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων για το καλό της Πατρίδας. Είμαι βέβαιος ότι όποιος και αν είναι ο επόμενος Πρόεδρος που θα επιλέξουν τα μέλη της ΝΔ θα είναι αντάξιος των προκατόχων του και φυσικά εγώ θα τον στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις, άσχετα αν θα είναι η προσωπική μου επιλογή, όπως έκανα πάντα τα 35 χρόνια που ανήκω στην Νέα Δημοκρατία.

Τέλος πιστεύω ότι το ύψιστο καθήκον όλων μας είναι να εργαστούμε μαζί για να βγούμε από την κρίση, οι στιγμές είναι πολύ κρίσιμες και επικίνδυνες για να αναλωνόμαστε σε μικροκομματικά παιχνίδια, όλοι μπορούμε να βάλουμε πλάτη και να στηρίξουμε την προσπάθεια της κυβέρνησης, με έναν μόνο όρο, την ειλικρινή δέσμευση από την πλευρά της ότι ο μόνος δρόμος είναι αυτός της Αλήθειας, είναι αυτός που οδηγεί στην παραμονή μας στην Ευρωπαϊκή οικογένεια, εκεί που γεννηθήκαμε και μεγαλώσαμε, εκεί που θέλουμε να μεγαλώσουν και τα παιδιά μας.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments