....

Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ ΜΠOΛΤ ΟΙ ΣΕΛΦΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΝΥΧΤΟΠΕΡΠΑΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ(VIDEO)

 

Μέσα σε δύο περίπου 24ωρα μετά τη λήξη των Ολυμπιακών του Ρίο και τα 30α γενέθλια του ο πιο γρήγορος άνθρωπος στον κόσμο κατάφερε να κερδίσει το χρυσό στα νυχτοπερπατήματα.

Μετά τη γύρα του στα nightclub του Ρίο που τον βρήκε να καταλήγει στο κρεβάτι της 20χρονης Jady Duarte ο 9 φορές χρυσός σπρίντερ μοιάζει ασυγκράτητος.

Πέρα από την Duarte, δημοσιεύματα φέρουν τον Μπολτ να διασκέδασε με δύο ακόμη γυναίκες στο νυχτερινό κέντρο της μητρόπολης της Βραζιλίας. Μία από αυτές ακολούθησε το παράδειγμα της Duarte και ανέβασε τον ερωτικό τους χορό στο Twitter της διεκδικώντας λίγη από τη δημοσιότητα που κυνηγούσε.

Usain Bolt dances with girl at 30th birthday party at club

Το σκάνδαλο δεν σταματάει εκεί, απλά συνεχίζεται. Αν και η αδελφή του Ολυμπιονίκη επιμένει ότι ο Μπολτ σχεδιάζει να παντρευτεί την επί δύο χρόνια (σέξι) σύντροφό του, Κάσι Μπένετ, μόλις επιστρέψει στην πατρίδα του, την Τζαμάικα στα media του κόσμου, ο Μπολτ βρέθηκε μπλεγμένος σε ένα σκάνδαλο που δεν θέλησε. Αυτό είναι ένα μόνο από τα ερωτικά selfie τους. 

Usain Bolt Kasi Bennett

 

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Εxtra» η Duarte, αν και μόλις 20 ετών, έχει προλάβει να είναι η μητέρα δύο παιδιών και χήρα ενός εκ των μεγαλύτερων βαρώνων ναρκωτικών του Ρίο, του Douglas Donato Pereira.

duarte druglord Αναφορικά με τις viral φωτογραφίες της με τον σπρίντερ στο κρεβάτι, η Duarte επιμένει ότι ήταν ένα ατύχημα.

jady pool

«Είναι πολύ αρνητικό. Δεν ήθελα ποτέ να γίνω διάσημη, πεθαίνω από ντροπή» είπε η Duarte. Ήταν μία από τα κορίτσια που χόρεψαν αισθησιακά επάνω του λίγη από Rihanna στο Ρίο.

 

 

 

 

Ο Μπολτ πρόλαβε να φύγει από το Ρίο προτού το σκάνδαλο κορυφωθεί, ωστόσο και εκεί απέδειξε ότι έχει αντοχές και εκτός κουλουάρ στο Λονδίνο. Εκεί βρέθηκε να διασκεδάζει με ακόμη μια αυλή από ερωτικές υπάρξεις που εκτίμησαν τις ικανότητες του στο ραπ προτού εξαφανιστούν μαζί του τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης. «Από τη 1 μέχρι και τις 3 τα ξημερώματα τον κερνάγαν όλοι ποτά. Σαμπάνιες, Sex on the beach, σφηνάκια Kamikaze, όλοι τον χαιρετούσαν για τις επιδόσεις του» αναφέρει η The Sun για την έκλυτη βραδιά του Μπολτ στο Cirque le Soir του δυτικού Λονδίνου που τον συνόδεψαν καλλιτέχνες της ραπ σκηνής.

bolt rapper

Ο άρχοντας του στίβου, Γιουσέιν Μπολτ, καταφέρνει να είναι ένας Ολυμπιονίκης που δεν φοβάται τη νύχτα αλλά τη χαιρετάει τραγουδώντας.

Usain Bolt

 

Κανένας από τους ανθρώπους του Μπολτ δεν έχει απαντήσει στα δημοσιεύματα.

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments