....

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΟ EMBRAER ΝΤΟΡΑ, ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ

Θα ενθυμείσθε τη φωτογράφηση του πρωθυπουργού κ. Αλέξη Τσίπρα με τους κ.κ. Ντόρα Μπακογιάννη, Ευάγγελο Βενιζέλο, Βαγέλλη Μεϊμαράκη κι άλλους εκπροσώπους των πολιτικών κομμάτων με τους οποίους δεν διατηρεί και τις καλύτερες σχέσεις, στο περιθώριο της συνόδου του Συμβουλίου της Ευρώπης- μια φωτογραφία η οποία χαρακτηρίσθηκε «συλλεκτική».

Ε, λοιπόν, το θέμα είχε και συνέχεια «Τα Νέα» γρέφουν την Τρίτη ότι οι Έλληνες πολιτικοί βρίσκουν τον τρόπο να συνεννοηθούν, να συνομιλήσουν, ακόμη και να συνταξιδέψουν όταν… βρίσκονται στο εξωτερικό.

Συγκεκριμένα γράφουν:

«Μέγα θέμα προέκυψε από το γεγονός ότι όλοι ο προαναφερόμενοι (σ.σ. Βενιζέλος, Μεϊμαράκης, Μπακογιάννη κ.λπ), συν γραμματείς και φαρισαίοι, ταξίδεψαν με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο επιστρέφοντας στην Αθήνα.

Πώς έγινε αυτό το μαγικό; Ας είναι καλά η αγαπημένη Ντόρα η… διεκδικήτρια, η οποία «καθάρισε» για όλους. Εκείνη ήταν που εισηγήθηκε στον πρόεδρο Αλέξη να πάρει μαζί του στην Αθήνα όλη την αποστολή, αντί να τρέχουν οι άνθρωποι από αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Εκείνος αποδέχτηκε αμέσως το «αίτημα» και αυτό κατέστη εφικτό, διότι για τη μετακίνησή του στο Στρασβούργο είχε χρησιμοποιήσει, άγνωστο σε μένα γιατί, το Embraer που χωράει 28 άτομα».

Στο σχετικό σκίτσο, μάλιστα, που κοσμεί το δημοσίευμα εικονίζεται η  κυρία Ντόρα Μπακογιάννη, κρατώντας κομπολόι στο ένα χέρι και στο άλλο το… πρωθυπουργικό Embraer!

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments