....

OΙ BΡΕΤΑΝΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΑΝΕ... ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΦΘΗΝΟΤΕΡΑ

Μια τετραμελής οικογένεια θέλει 275 λίρες για μια εβδομάδα στο Sunny Beach στη Μαύρη Θάλασσα ενώ η Κρήτη θα τους κοστίσει 602 λίρες - Συγκριτικά ακριβότερος προορισμός η Πάλμα στη Μαγιόρκα

Τη Βουλγαρία θα προτιμήσουν φέτος το καλοκαίροι οι Βρετανοί τουρίστες όπως αποκαλύπτει έρευνα. Ισπανία, Πορτογαλία και Ελλάδα έρχονται σε δεύτερη μοίρα καθώς μιας τετραμελής οικογένεια για μια εβδομάδα διακοπών στο Sunny Beach στη Μαύρη Θάλασσα θα χρειαστεί μόλις 275 λίρες την ώρα που η Κρήτη θα τους κοστίσει 602 λίρες. Σύμφωνα με τη μελέτη του Post Office οι τιμές στο Sunny Beach έχουν μειωθεί κατά 10% από το περασμένο καλοκαίρι, την ώρα που σε άλλους προορισμούς οι τιμές αν δεν αυξάνονται μένουν στάσιμες.

Συγκριτικά ακριβότερος προορισμός η Πάλμα στη Μαγιόρκα όπου μια οικογένεια θα χρειαστεί 766 λίρες σε φαγητά, ποτά, ξαπλώστρες για μια εβδομάδα διακοπών. 

Μεταξύ άλλων η έρευνα έδειξε ότι τέσσερις στις πέντε οικογένειες είχαν καθορίσει έναν προϋπολογισμό 700 λιρών για τις τελευταίες καλοκαιρινές διακοπές τους, αλλά τα δύο τρίτα από αυτούς επιβαρύνθηκαν τελικά κατά μέσο όρο κατά 160 λίρες.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments