....

ΟΙ "ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ" ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΕΞ

To σεξ στην περίοδο: ένα θέμα ταμπού και άπειρες δικαιολογίες για να μην το κάνεις.

Όπως και να έχει, οι 5 ημέρες της περιόδου αποτελούν τη δικαιολογία που έχεις χρησιμοποιήσει άπειρες φορές για να αποφύγεις βαρετό σεξ με κάποιο αγόρι που δεν ήθελες.

Τι γίνεται όμως, όταν ο παρτενέρ σου δεν έχει πρόβλημα, εσύ το σκέφτεσαι λίγο και οι δυο σας έχετε όρεξη. Ποιά είναι τα πιο σημαντικά ερωτήματα που αφορούν το σεξ στην περίοδο;

Τα σεντόνια τα λερωμένα;

Ναι, είναι αλήθεια! Σε αυτή την επαφή όπως και σε κάθε επαφή τα σωματικά υγρά είναι πιθανό να βρεθούν στα σεντόνια. Και ναι το αίμα λεκιάζει αλλά το ίδιο λεκιάζει και η εκσπερμάτωση του και μην μου πεις πως δεν αλλάζεις σεντόνια και σε αυτή την περίπτωση.

Επίλεξε ένα ζευγάρι σεντόνια βαμβακερά, από τα πιο φθηνά σου κι όχι τα κεντητά της γιαγιάς.

Επίλεξε όποια ιεραποστολική παραλλαγή προτιμάς για να μειώσεις τον κίνδυνο ατυχήματος.

Επίλεξε το ντους για να το κάνετε αφού εκεί και να λερώσεις, ούτε γάτα, ούτε ζημιά.

Οι κράμπες και η πεσμένη διάθεση;
Οι μέρες εκείνες με εσένα πρησμένη, γεμάτη ακμή και κράμπες δεν είναι και οι καλύτερες για να τον σαγηνεύσεις. Κι όμως, το σεξ μπορεί να καλυτερεύσει και τη διάθεση και τις κράμπες σου όσο έχεις περίοδο. Επίλεξε την τρίτη ή τέταρτη ημέρα που ουσιαστικά η μεγάλη μπόρα έχει παρέλθει.

Κι αν σιχαίνεσαι;

Το σεξ στην περίοδο υποτιμάται εξαιτίας της κουλτούρας που υπάρχει γύρω από αυτό. Αν το καλοσκεφτείς, δεν είναι δα ότι εκκρίνεις τοξικά υγρά εκεί χαμηλά. Είναι απλά μια λειτουργία του σώματός σου! Και ναι, μπορείς να έρθεις σε οργασμό ανενόχλητη.

Αν εκείνος θέλει αλλά εσύ δεν ψήνεσαι;

Όπως και στο στοματικό ή στο σεξ της πίσω πόρτας ή και σε όλα τα σεξουαλικά παιχνίδια, δεν χρειάζεται να κάνεις οτιδήποτε που δεν επιθυμείς για να τον ευχαριστήσεις και μόνο. Αν νιώσεις καλά εσύ και μόνο εσύ, μπορείτε να δοκιμάσετε ακόμα και το σεξ στην περίοδο, χωρίς φόβο αλλά με πάθος.

Με προφυλακτικό;

Τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα δεν κάνουν διακοπές όσο έχεις περίοδο, η ωορρηξία σου έχει μικρές μεν αλλά υπάρχουσες πιθανότητες να συμβεί και το αίμα εκεί κάτω ευνοεί μύκητες αφού το Ph του κόλπου δεν είναι αυτό ακριβώς που δεν ευνοεί μολύνσεις.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments