....

ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ- ΟΙ ΣΛΑΒΟΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΡΟΠΑΡΙΟ ΤΟΥΣ.

 
Ας το έχει  υπόψιν του ο ΥΠΕΞ μας που επισκέπτεται μεθαύριο τα Σκόπια.

«Οι Μακεδόνες είναι απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου- επιβεβαίωσε το εθνικό πανεπιστημιακό κέντρο της Μαδρίτης!», γράφει το δημοσίευμα, που για τους Έλληνες Μακεδόνες είναι μια φυσιολογική διαπίστωση, αλλά…το δημοσίευμα αναφέρεται στους Σκοπιανούς που ήρθαν από τη ...Σιβηρία!
 
 
Αύγουστος 28, 2017. 14:56
 
 
Οι Σλάβοι των Σκοπίων συνεχίζουν το τροπάριό τους.  Αν και ήρθαν τον έκτο με έβδομο αιώνα στα Βαλκάνια εντούτοις είναι … απόγονοι  των αρχαίων Μακεδόνων, αφού ως ‘κατεψυγμένοι Μακεδόνες’ γύρισαν από τη Σιβηρία στους αιώνες που προαναφέρθηκαν όπως λέγουν οι επιστήμονές τους, όπως ο ακαδημαϊκός Τόμε Μποσέφσκι, που αναφέραμε σε παλαιότερη αναφορά μας.
 
Και ξανά πάλι το ίδιο τροπάριο από την εφημερίδα ‘Βέτσερ’, οκτώ χρόνια μετά (!).Γράφαμε τότε για τους Σλάβους των Σκοπίων: 
 
«Αλήθεια δεν αισθάνονται ντροπή που απαρνούνται έτσι εύκολα την πραγματική ιστορία των προγόνων τους;
 
Ο Πάβλε Ρακόφσκι, λοιπόν, στο 2ο συνέδριο του Ν.Ο.Φ., στην εισήγησή του θα τονίσει:
« Τον 6-7ο αιώνα έρχονται και εγκαθίστανται στη Μακεδονία οι «μακεδόνες σλάβοι», όπως τους λέει ο σοβιετικός καθηγητής της Ιστορίας Νικολάϊ Ντερζάβιν.
Είναι χωρισμένοι σε φυλές. Οι δραγοβίτσοι, σαγουδάτοι και ρινχίνοι εγκαθίστανται έξω και κοντά στην πόλη της Θεσσαλονίκης και στην περιοχή της.

Οι στρούμτσοι στον κάτω και μεσαίο ρουν του Στρυμώνα. Οι μπαρζιάτσοι γύρω από το Κίτσεβο, την Πρέσπα, το Πρίλεπ και το Βέλες».
 
 (Το κείμενο από εδώ).
 
 
 
Σήμερα επαναλαμβάνεται η σλαβική προπαγάνδα από την εφημερίδα ‘Βέτσερ’ που λέει τα εξής …συνταρακτικά!!!:
 
 
«Το περίφημο Εθνικό Πανεπιστημιακό Κέντρο Πληροφοριών Βιοτεχνολογίας της Μαδρίτης, στην Ισπανία,  (ευτυχώς που δεν είναι της Χιλής…) εξέτασε και σύγκρινε τα γονίδια των μεσογειακών λαών, από όπου επιβεβαιώθηκε ότι οι Σλάβοι των Σκοπίων (που αυτοαποκαλούνται  Μακεντόνσκι) προέρχονται από την παλαιά μεσογειακή ομάδα των χωρών, στην οποία  ανήκουν  οι λαοί της  Ιβηρικής Χερσονήσου,  η Χώρα των Βάσκων, ο Βορειαφρικανοί, οι Ιταλοί, οι Εβραίοι, οι Λιβανέζοι, οι Αρμένιοι  οι Ιρανοί (Πέρσες). Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι οι Μακεντόνσκι, οι Σλάβοι δηλαδή των Σκοπίων, δεν έχουν καμία σχέση με τους Έλληνες, οι οποίοι δεν ανήκουν στην παλαιά μεσογειακή ομάδα εθνών. (θα σημειώσουμε ότι οι Έλληνες αφίχθησαν από τον Σείριο, όπως λένε τα μυθεύματα).
Επιπλέον, γράφει το σλαβικό δημοσίευμα, οι Έλληνες έχουν μάλλον συγγένεια με υποσαχάρια έθνη, όπως είναι οι Αιθίοπες… (προφανώς θα εννοεί ότι έτσι θα γίνουμε με τους τόσους …αφρικανούς που έχουμε μαζέψει στη χώρα).
Το δημοσίευμα της ‘Βέτσερ’ δεν έχει παρόμοιο του. Παρουσιάζει τους ‘αμετανόητους’ ανθέλληνες Σλάβους γείτονές μας σε έπαρσή τους…
 
 
Ας το έχει  υπόψιν του ο ΥΠΕΞ μας που επισκέπτεται μεθαύριο τα Σκόπια.
(vecer.mk)
 
 
--

The Hellenic Information Team

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments