....

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΥΡΙΖΑ-ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΄Η ΜΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ Ν. ΠΕΛΛΑΣ

Οι λίγες αποχωρήσεις των μέχρι πρότινος συντρόφων από το ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας αντιπροσωπεύουν μόλις το 4,3% των οργανωμένων μελών του.

Η συντριπτική πλειοψηφία της βάσης του κόμματος συνεχίζει τον αγώνα της μέσα και έξω από το κόμμα για να διασφαλιστεί η δημοκρατική διακυβέρνηση της χώρας, με την ανάδειξη μιας ισχυρής Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ στις επιλογές της 20ης Σεπτέμβρη.Image and video hosting by TinyPic

Ο στόχος εξακολουθεί να είναι και σε αυτές τις εκλογές η πολιτική αλλαγή και ο πολιτικός και κοινωνικός μετασχηματισμός της χώρας, αφήνοντας πίσω τη διαφθορά και τη διαπλοκή, των τελευταίων 40 χρόνων.

Σε τοπικό επίπεδο ζητούμενη είναι η ανάπτυξη ενός βιώσιμου οικονομικού σχεδιασμού ώστε ο Νομός Πέλλας να αποτινάξει την οικονομική στασιμότητα.

Το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στο Ν. Πέλλας είναι ισχυρό και αντιπροσωπευτικό της κοινωνίας, του Νομού και συγκροτείται από

Τζάκρη Θεοδώρα

Σηφάκης Γιάννης

Σμίας Χρήστος

Ζήνα Κατερίνα

Σταυρίδου- Κεραμίδου Σοφία

Πέτκου Τάσος

Οι Π. Κελεσίδης και Ν. Πασχαλίδης δεν είναι υποψήφιοι, για προσωπικούς λόγους, ωστόσο στηρίζουν το ΣΥΡΙΖΑ και παραμένουν σπουδαίο κεφάλαιο για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Ν. Πέλλας οι υποψήφιοι βουλευτές, η Νομαρχιακή Επιτροπή, οι οργανώσεις μελών με εξαιρετική συσπείρωση και αρραγή ενότητα ξεκινούν μια τιτάνια προσπάθεια να επικοινωνήσουν το κεντρικό αλλά και τοπικό πολιτικό σχέδιο στους πολίτες του Νομού.

Σε αυτές τις εκλογές ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει με ρεαλιστικό πολιτικό πρόγραμμα για την έξοδο της χώρας από την κρίση, συνέχεια του προηγούμενου που υπονομεύτηκε εντός και εκτός χώρας οδηγώντας στις επερχόμενες εκλογές.

Στον ελληνικό λαό θα πούμε την αλήθεια όσο δύσκολη και αν είναι αυτή δίνοντας την ελπιδοφόρα προοπτική της Αριστεράς στο μέλλον.

Ο ελληνικός λαός, που έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για την τύχη της χώρας φέρει την ευθύνη της ορθής κρίσης

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments