....

ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ: "ΚΑΜΙΑ ΔΕΣΜΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗΛΟΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ."

 

 

Μια ακόμη επίσκεψη κυβερνητικού στελέχους στην Καστοριά αποδείχθηκε ότι έγινε για τα μάτια του κόσμου. Καμία δέσμευση, καμία πρόταση. Την ώρα που οι μηλοπαραγωγοί του νομού καταστρέφονται και αγωνιούν για την επιβίωση τους, η κυβέρνηση της ΝΔ δεν κατέθεσε ούτε μία πρόταση και δεν ανέλαβε καμιά δέσμευση.

Η κυβέρνηση στην χθεσινή συνάντηση, θα έπρεπε να έρθει με προτάσεις και λύσεις γιατί ήταν ενήμερη για το πρόβλημα που έχει προκύψει. Αντί αυτού αρκέστηκε στα "θα δούμε" και σε ασάφειες. 

Την ίδια στιγμή ήταν λυπηρό το θέαμα να βλέπεις τα τοπικά στελέχη της ΝΔ να παραμένουν πιστά στο δόγμα τους, να μην πιέζουν την κυβέρνηση της ΝΔ για λύσεις, αλλά να προσπαθούν να την καλύψουν για την ανυπαρξία της. Επιβεβαίωσαν για μια ακόμη φορά ότι είναι πρώτα Νεοδημοκράτες και μετά Καστοριανοί. Ας είναι καλά η ΝΔ και ας διαλυθεί η Καστοριά και ο κόσμος της.

Δυστυχώς και η χθεσινή σύσκεψη υπήρξε άκαρπη για τους μηλοπαραγωγούς και τον αγροτικό κόσμο της περιοχής μας.

ΥΓ1. Δύο λέξεις για το φράγμα Νεστορίου προς τα στελέχη της ΝΔ. Την επόμενη φορά που θα πάτε στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και στον κ. Κεδίκογλου για το φράγμα, θα σας δείχνει το βίντεο με τις τοποθετήσεις σας, όπου σύσσωμοι λέγατε " ε, δεν είναι θέμα αυτό."

ΥΓ2. Χθες κατέθεσα ερώτηση στην Βουλή για το θέμα που προέκυψε για τους μηλοπαραγωγούς και σήμερα καταθέτω επίκαιρη ερώτηση για το φράγμα Νεστορίου.

 

Ολυμπία Τελιγιορίδου

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments