....

ΟΜΙΛΟΣ ΑΝΤΙΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ: ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ [ΦΩΤΟ]

"Έντονη η αγωνιστική δράση του Ο. Α. Έδεσσας το περασμένο σαββατοκύριακο. Στις εγκαταστάσεις της πόλης μας στο "Πασά Τσαϊρ" πραγματοποιήθηκε τουρνουά για παιδιά κάτω των δέκα ετών στα πλαίσια του προπαιδικού πρωταθλήματος της Γ' Ένωσης Κεντροδυτικής Μακεδονίας με 47 συμμετοχές. Αγόρια και κορίτσια από διάφορες πόλεις πλημμύρισαν με τις φωνές τους τα γήπεδα και ξετύλιξαν το ταλέντο αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο Ο.Α. Έδεσσας συμμετείχε με 22 παιδιά.
Τη διοργάνωση τίμησε με την παρουσία του ο δήμαρχος Έδεσσας κος Γιάννου ο οποίος έκανε τις απονομές.
2022-04-13-012635 2022-04-13-012628 2022-04-13-012619 2022-04-13-012609

 

 
Ενσωματωμένη εικόνα
Ενσωματωμένη εικόνα
Ενσωματωμένη εικόνα
 
Την περασμένη εβδομάδα ο Παναγιώτης Παππάς εκπροσώπησε την πόλη μας συμμετέχοντας σε προπαιδικό τουρνουά πράσινου επιπέδου στην Κοζάνη στο οποίο κατέκτησε την δεύτερη θέση.
 
Ενσωματωμένη εικόνα
 
Για τους μεγάλους αθλητές του συλλόγου, ο όμιλός μας συμμετείχε σε διοργάνωση open του Πρωτέα Καστορίας με τους Αλέξανδρο Χαβδούλα, Μιχάλη Σδρέγα, Βαγγέλη Γιάντση, Αντώνη Καραμαλάκη και Στέλιο Φιλιππίδη. Ο τελευταίος έλαβε μέρος μαζί με τον Χρήστο Μπόσκο επίσης σε διοργάνωση open του Salonica Tennis Club στη Θεσσαλονίκη.
Ενσωματωμένη εικόνα
Ενσωματωμένη εικόνα
 
 
To τένις γνωρίζει μεγάλη άνθηση στη χώρα μας το τελευταίο διάστημα. Ο Ο.Α. Έδεσσας  κάνει μια αξιόλογη προσπάθεια τόσο με την οργάνωση φυτωρίου όσο και με τη δημιουργία τμημάτων ενηλίκων, για να μπορέσουν όλοι να γνωρίσουν το σπορ.

Πληροφορίες για τον Ο.Α. Έδεσσας στο www.edessatennis.gr, στο Facebook και Instagram @edessatennis. Email: info@edessatennis.gr"

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments