....

ΟΡΑΜΑ: ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ»

Συγκέντρωση Τροφίμων -  Παιχνιδιών  - Ειδών Υγιεινής

για ευπαθείς ομάδες πληθυσμού

 από το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας.

&

Πρόσκληση συμμετοχής στους καταστηματάρχες της Έδεσσας για διάθεση κουπονιών

 

Μετά από τέσσερις  επιτυχημένες δράσεις συγκέντρωσης τροφίμων και άλλων αγαθών, το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ν. Πέλλας, που εκπροσωπείται από την Ιερά Μητρόπολη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας, την Π.Ε. Πέλλας, τους Δήμους Έδεσσας, Πέλλας, Αλμωπίας και Σκύδρας, τις εθελοντικές ομάδες Έδεσσας, Καλής, Αμπελιών, Γιαννιτσών, την Περιφερειακή Εφορία Προσκόπων Πέλλας, το Σωματείο Εμπόρων Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Ν. Πέλλας και άλλων μελών πραγματοποιεί συγκέντρωση Τροφίμων - Παιχνιδιών – Ειδών Υγιεινής την Παρασκευή 12 & το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου (σε όλους τους Δήμους) και την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου (Έδεσσα και Γιαννιτσά).

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί παράλληλα στους τέσσερις Δήμους του Νομού δίνοντας την ευκαιρία στους συμπολίτες μας να προσφέρουν τρόφιμα και παιχνίδια, που είναι σε καλή κατάσταση, τα οποία θα διατεθούν σε οικογένειες που έχουν ανάγκη.

 

Οι χώροι της εκδήλωσης είναι οι εξής :

Έδεσσα: Μικρά Καταρρακτάκια

Γιαννιτσά: Ισόγειο Δημαρχείου

Αριδαία: Κεντρική Πλατεία

Σκύδρα: Πλατεία Δημαρχείου

Καλή: Παλιό Δημαρχείο Καλής

 

Όσα καταστήματα τροφίμων, νωπών προϊόντων, κτλ. στην Έδεσσα ενδιαφέρονται να συμμετέχουν διάθεση κουπονιών αξίας 2, 5, και 10€, όπως αυτή είχε πραγματοποιηθεί το Πάσχα, μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κέντρο Πρόληψης Ν. Πέλλας «Όραμα», ως Συντονιστή Φορέα του Δικτύου και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους στο τηλ. 23810 – 51174 υπόψη Μαρίας Ιωακειμίδου μέχρι την Παρασκευή 5 Δεκεμβρίου 2014.

 

Όσοι καταστηματάρχες ενδιαφέρονται από το Δήμο Σκύδρας θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον αντίστοιχο Δήμο υπόψη κας. Γραμματοπούλου Χαρούλας στο τηλ. 23813 51876.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments