....

ΟΡΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΗΣ (VIDEO)

ην επίθεση δύο γυναικών σε μια τρίτη σε επαρχία της βορειοανατολικής Κίνας κατέγραψε η κάμερα και δημοσιεύει η βρετανική Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα το θύμα είναι ερωμένη του συζύγου ενός εκ των δύο γυναικών και δέχεται τα χτυπήματα. Η γυναίκα που δέχεται την επίθεση φοράει μια κόκκινη μπλούζα την οποία της τραβάνε με μανία για να της τη βγάλουν. Οι δύο γυναίκες που κάνουν την επίθεση, σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι η μία κοντά στα 20 και η άλλη κοντά στα 40 και υποστήριξαν ότι το τρίτο πρόσωπο είχε παρασύρει και είχε αναπτύξει σχέση με το σύζυγο της μίας εξ αυτών.

Το περιστατικό φωτογραφήθηκε και κινηματογραφήθηκε από πολλούς περαστικούς αλλά κανένας δεν παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα που είναι κοντά στα 20 να προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της την ώρα που δέχεται συνεχόμενα χαστούκια.

Σε άλλο βίντεο από θεατή που κατέγραφε τη στιγμή, μια από τις γυναίκες αρπάζει από τα μαλλιά το θύμα και η άλλη γυναίκα κόβει μια τούφα. Το θύμα φαίνεται αρχικά να προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της, αλλά τελικά πέφτει στο πάτωμα και αρχίζει να κλαίει. Παρ’ όλο που το περιστατικό κράτησε περίπου 10 λεπτά και ενώ είχε συγκεντρωθεί πλήθος γύρω, κανείς δεν μπήκε στη μέση να τις χωρίσει ενώ κάποιοι ενθάρρυναν τις γυναίκες να σκίσουν εντελώς τα ρούχα του θύματος.

Ένας περαστικός ανέφερε ότι συγκεντρωμένος κόσμος καθόταν και παρακολούθουσε το θέαμα χωρίς καμία αντίδραση ενώ σύμφωνα με τα τοπικά μέσα και οι τρεις γυναίκες οδηγήθηκαν αργότερα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για εξηγήσεις σχετικά με το συμβάν.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments