....

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ ITF ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    
Επιλογή της Εθνικής Ομάδας για το Πανευρωπαϊκό

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο I.T.F. Ανδρών – Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων θα διεξαχθεί από αύριο Παρασκευή (05/02) έως και την Κυριακή (07/02/2016) στο κλειστό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο» του Δήμου Ωραιοκάστρου, στη Θεσσαλονίκη.

Ωστόσο δεν θα είναι ένα απλό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, καθώς οι αθλητές και οι αθλήτριες που θα καταταγούν πρώτοι ή πρώτες σε κάθε κατηγορία και σε κάθε αγώνισμα, θα είναι αυτοί που θα αποτελέσουν την Ελληνική Εθνική ομάδα για το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ταε Κβον Ντο I.T.F. το οποίο θα διεξαχθεί στην πόλη της Θεσσαλονίκης 11-17 Απριλίου 2016. Εκεί θα αγωνιστούν περισσότεροι από 1.000 αθλητές, από 30 χώρες.
Image and video hosting by TinyPic
Το ενδιαφέρον των αθλητών είναι τεράστιο γιατί είναι η μεγαλύτερη τιμή για τον καθένα η συμμετοχή στην Εθνική Ομάδα και η εκπροσώπηση της Ελλάδας και μάλιστα φέτος που θα φιλοξενήσουμε το Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Άλλωστε και η «φανέλα» της Εθνικής Ομάδας Ταε Κβον Ντο I.T.F. είναι «βαριά» και η τιμή και η ευθύνη, ως εκ τούτου μεγάλη, καθώς η Ελλάδα έχει καταλάβει την 3η και την 5η θέση στα δύο προηγούμενα Πανευρωπαϊκά Πρωταθλήματα.

Το πρόγραμμα των αγώνων του 3ημέρου:   
Παρασκευή (05.02.2016): θα διεξαχθούν όλες οι κατηγορίες των ΤΟΥΛ Ανδρών - Γυναικών, Εφήβων - Νεανίδων.  
Σάββατο (06.02.2016): θα διεξαχθούν όλα τα αγωνίσματα των Εφήβων - Νεανίδων (Μάχη, Ειδικές Τεχνικές).  
Κυριακή (07.02.2016): θα διεξαχθούν όλα τα αγωνίσματα των Ανδρών - Γυναικών (Μάχη, Ειδικές Τεχνικές και Τεστ Δύναμης).

Δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες Ανδρών-Γυναικών έχουν οι αθλητές και αθλήτριες που είναι κάτοχοι βαθμού 4 CUP έως και 4 DAN, έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν συμπληρώσει το 40ο έτος. Για τους αγώνες των Εφήβων – Νεανίδων, οι αθλητές και αθλήτριες που είναι κάτοχοι βαθμού 4 CUP έως και 3 DAN, έχουν συμπληρώσει το 14ο έτος της ηλικίας τους και δεν έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments