....

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΚΑΣ (VIDΕΟ)

Αφού... ξύρισαν και έντυσαν τον γαμπρό, ο Δημήτρης Πέλκας παντρεύτηκε την αγαπημένη του Κυβέλη Μάρδα στην Κωνσταντινούπολη όπου αγωνίζεται την τελευταία διετία με τη φανέλα της Φενερμπαχτσέ

Στο κλαμπ των παντρεμένων πέρασε εδώ και λίγη ώρα ο Δημήτρης Πέλκας που ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη Κυβέλη Μάρδα (κόρη του πρώην Υφυπουργού Εξωτερικών Δημήτρη Μάρδα) στο Οικουμενικό Πατριαρχείο στο Φανάρι, με κουμπάρο τον Γιώργο Τσονάκα στενό συνεργάτη του Ραζβάν Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ.

Φίλοι και συγγενείς είχαν βρεθεί από νωρίς στο σπίτι του Έλληνα επιθετικού τηρώντας όλα τα έθιμα καθώς αρκετές ώρες πριν την τελετή είχε αρχίσει το γλέντι...

 

Κι όταν άρχισε η αντίστροφη μέτρηση αρχικά ξύρισαν το γαμπρό, στη συνέχεια τον έντυσαν και μετά «έλουσαν» τους νεόνυμφους με ρύζι.

Ο γάμος έγινε στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο γιατί εκεί είναι η επαγγελματική έδρα του Δημήτρη, αλλά κυρίως γιατί είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της νύφης.

Δημοσιεύθηκε: Χθες 23:44 0
 

Στο φανάρι της Κωνσταντινούπολης πραγματοποιήθηκε ο γάμος του Δημήτρη Πέλκα και της Κυβέλης Μάρδα.

Μάλιστα, ο ποδοσφαιριστής της Φενέρμπαχτσε Δημήτρης Πέλκας και η αγαπημένη του βρέθηκαν στο Οικουμενικό Πατριαρχείο για την τελετή.

Φυσικά, το «παρών» έδωσε και ο πατέρας της νύφης και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών, Δημήτρης Μάρδας που παρέδωσε την κόρη του στον γαμπρό. Ο γάμος έγινε στην Κωνσταντινούπολη όχι μόνο γιατί εκεί είναι η επαγγελματική έδρα του Δημήτρη, αλλά κυρίως γιατί είναι ο τόπος καταγωγής του πατέρα της νύφης.

 

 

Πηγή: protothema.gr

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments