....

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΌΜΙΛΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ «Η ΠΕΛΛΑ» (PHOTOS)

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 8:30 στο τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), το παραδοσιακό γλέντι που διοργάνωσε ο Εκπολιτιστικός Όμιλος Γιαννιτσών «Η ΠΕΛΛΑ» σηματοδοτώντας την λήξη της φετινής χρονιάς.
Ο πρόεδρος του Ε.Ο.Γ κ. Γιώργος Δόντσιος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και  ευχαρίστησε ολόψυχα τα παιδιά, τους χορευτές, τους γονείς, τα μέλη και τους χορηγούς μας, που στηρίζουν τις εκδηλώσεις μας παρόλο το  δυσμενές οικονομικό κλίμα της πατρίδας μας.  
Η ορχήστρα πλαισιώθηκε από τους Παύλο Ματρακούλια (κλαρίνο), Θεόδωρο Σιταρά (τρομπέτα), Γρηγόρη Σταφυλά ( σοπράνο), Αντώνη Παπαδόπουλο και Ρώμα Σαράντη (κρουστά),  και τους Ζιμπίδη Δημήτρη (πλήκτρα-τραγούδι), Τζανέτη Δημήτρη (κιθάρα- τραγούδι ) , Άννα Κανσίζογλου ,Γιάννη Μακεδόνα και Τάσο Αλευρούδη ( τραγούδι). Ο Όμιλος αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους τους μουσικούς και τραγουδιστές που μας στηρίζουν ανελλιπώς όλα αυτά τα χρόνια.
Οι  αντίξοες  καιρικές συνθήκες  δεν πτόησαν την προσέλευση των φίλων του Ομίλου μας κι έτσι η καλή παρέα,  η θετική διάθεσή και το κέφι των παρευρισκομένων  είχε ως αποτέλεσμα την απογείωση της διασκέδασης .
 Το Δ. Σ. ευχαριστεί όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, ενισχύοντας και με αυτό τον τρόπο τον όμιλό μας, επίσης εκφράζει θερμές ευχαριστίες σε όλες τις κυρίες που προσέφεραν τα υπέροχα και πλούσια εδέσματα, τους μουσικούς-τραγουδιστές που συμμετείχαν για τη βοήθεια και τη στήριξη προς το σύλλογό μας, το τουριστικό περίπτερο Λόφος (Φιλίππειο), σε όλους όσους μέσα από τα blogs και τα ΜΜΕ κοινοποίησαν την εκδήλωση στο κοινό της πόλης μας και σε όποιον συνετέλεσε καθ’ οιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της όμορφης αυτής βραδιάς. Η συμπαράσταση όλων σας μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε τις προσπάθειες για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας και του τόπου μας.
Ευχόμαστε σε όλους καλό καλοκαίρι.
                                                            Με εκτίμηση Το ΔΣ

 

20/6/17

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments