....

"ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΑΙ" ΑΥΡΙΟ Ο ΜΕΪΜΑΡΑΚΗΣ

Καταιγιστικές εξελίξεις στην ΝΔ καθώς σύμφωνα με πληροφορίες αύριο ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα παραιτηθεί και χρέη προέδρου θα ασκεί ο γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Γιάννης Πλακιωτάκης.

Στο μεταξύ συνέχεια στην κόντρα με τον Αντώνη Σαμαρά δίνει μέσω κύκλων του ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης ενώ δηκτικά είναι τα σχόλια και για τους Μητσοτάκη,Τζιτζικώστα και Βορίδη.
Απαντώντας στα όσα ισχυρίστηκε ο Αντώνης Σαμαράς για την εταιρεία που ανέλαβε την εκλογική διαδικασία της ΝΔ με τα γνωστά αποτελέσματα επισημαίνεται ότι "τελικά η δήλωση του κ. Σαμαρά επιβεβαιώνει όσα υποστήριξε ο κ. Μεϊμαράκης. Ό,τι, δηλαδή, ο ίδιος και οι συνεργάτες του, είχαν συνεργαστεί και  γνώριζαν την εταιρεία  που ανέλαβε την εκλογική διαδικασία στη Νέα Δημοκρατία. Η συνεργασία μάλιστα με συμβάσεις τέτοιου επιπέδου εθεωρείτο εγγύηση για τη λειτουργία της εταιρείας.


Επομένως, γιατί ανάγει σε μείζον πολιτικό θέμα ένα τεχνικό ζήτημα από μια εταιρεία, που αποδέχεται και γνώριζε τις δυνατότητές της και με δήλωσή του, που γίνεται πρωτοσέλιδο, ζητά την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη;

Σε σχέση με την επιστολή που δημοσιοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης με την οποία προειδοποιούσε για προβλήματα στην εκλογή της Κυριακής συνεργάτες του Βαγγέλη Μεϊμαράκη επισημαίνουν ότι "του είχε επισημανθεί ότι αρμόδια είναι η ΚΕΦΕ και είναι  απορίας άξιον, γιατί τα όσα αναφέρει στην επιστολή του δεν τα ανέδειξε εκεί όπου μετέχουν οι εκπρόσωποι και των τεσσάρων υποψηφίων, αλλά ούτε συμφώνησε με τον εκπρόσωπο του κ. Μεϊμαράκη, που είχε αναπτύξει  ανάλογες επισημάνσεις.

Μέσω κύκλων του ο κ. Μεϊμαράκης καλεί σε δημόσιο διάλογο τον κ. Τζιτζικώστα ως απάντηση στον χαρακτηρισμό "κρυπτόμενος" που του απέδωσε ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Αναφέρουν ότι ο κ. Τζιτζικώστας οφείλει να παραιτηθεί για πολλούς, διαχειριστικούς και εκτελεστικούς λόγους, στους οποίους θα επανέλθουν. Και καταλήγουν ότι αφού ισχυρίζεται πως θα κερδίσει, γιατί δεν παραιτείται από τώρα;

"Μαθήματα ήθους από τον κ. Τζιτζικώστα και τους Κοινοβουλευτικούς του υπαρχηγούς δεν δεχόμαστε" καταλήγει η διαρροή από την πλευρά Μεϊμαράκη.

Την πρόταση Μεϊμαράκη για τηλεοπτικό διάλογο αναμένεται να αποδεχθεί ο Απόστολος Τζιτζικώστας σε τηλεοπτική του συνέντευξη.

Από τα πυρά του Βαγγέλη Μεϊμαράκη δεν γλίτωσε ούτε ο Μάκης Βορίδης για τον οποίο αναφέρει ότι οι απόψεις του προέδρου της ΝΔ ουδέποτε συνέπεσαν με τις αντιλήψεις, τη συμπεριφορά και το ήθος του κ. Βορίδη.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments