....

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΜΕ ΔΙΗΓΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ. ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ 22 ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ (PHOTOS)

 

 

 

Οι εκδόσεις «IWrite - η δική σου ιδέα σε βιβλίο» και η συγγραφέας, καθ. δημιουργικής γραφής και εκπαιδευτικός, Ευλαμπία Τσιρέλη, σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., σας προσκαλούν στη ξεχωριστή παρουσίαση του βιβλίου «Γιαννιτσά. Ιστορίες του Τόπου μας», την Κυριακή 4 Μαρτίου, στις 18.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων και συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Πέλλας, στα Γιαννιτσά. 

Οι Εκδόσεις iWrite, στο πλαίσιο του διαγωνισμού «Ιστορίες του τόπου μας», προσκάλεσαν όλους τους συγγραφείς της ευρύτερης περιοχής των Γιαννιτσών, ανεξαρτήτως ηλικίας, να συμμετέχουν με ένα διήγημά τους που σαν φόντο να έχει τον τόπο τους.

Σκοπός του διαγωνισμού ήταν η προώθηση του πολιτισμού της περιοχής, μέσα από την εμπειρία της συγγραφής και της διηγηματικής εξιστόρησης.

Στόχος ήταν να γνωρίσουν όλοι την πόλη των Γιαννιτσών μέσα από μία σειρά λογοτεχνικών κειμένων, μέσα από έναν έρωτα ή μία ιστορία μυστηρίου. Να περπατήσουμε μαζί με τους πρωταγωνιστές των διηγημάτων σε γνώριμα μέρη, αλλά με έναν διαφορετικό -βιωματικό πάντα- τρόπο.

Η συμμετοχή ήταν ένθερμη, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πως η δημιουργικότητα δεν είναι χάρισμα των λίγων, αλλά ικανότητα των πολλών.

Για το βιβλίο μιλούν: η Μαρία Τριανταφυλλίδου, αρχαιολόγος και η Ευλαμπία Τσιρέλη, συγγραφέας, εκπαιδευτικός και επιμελήτρια του βιβλίου. 
Συντονίζει: η Άννα Μαρία Σαββίδου, δημοσιογράφος (μέλος ΕΣΗΕΜ-Θ). 

Συμμετέχουν εκπρόσωποι του Συλλόγου Φίλων Βιβλίου Πέλλας και της Παιδαγωγικής Εταιρίας Πέλλας.

Στην εκδήλωση θα βραβευτούν οι τρεις πρώτοι νικητές του διαγωνισμού.

Στο βιβλίο "Γιαννιτσά. Ιστορίες του Τόπου μας", είναι συγκεντρωμένα όλα τα διηγήματα που ξεχώρισαν συνθέτοντας μια πραγματικά συλλεκτική συλλογή.

Την έκδοση συντόνισε και επιμελήθηκε η Ευλαμπία Τσιρέλη.

 

Συμμετέχουν με έργα τους οι: (αλφαβητικά):

Δημήτρης Αδαμάκης, Στυλιανή Δαναβασίλη, Χαράλαμπος Δρουκόπουλος,
Μαρία Ζωγράφου – Τσαντάκη, Μαρία Ηλιάδου, Γιώργος Θεοδωρίδης, Σωτηρία Ιωαννίδου, Γιούλα Κασκαβέλη – Πεχλιβανίδου, Κωνσταντία Κοζανίτου, Βασιλική Κυριαζή, Γιώργος Λαζαρίδης, Ελένη Μαυροκεφαλίδου, Άννα Μικροπούλου, Κατερίνα Μόντη, Μαρία Ξανθοπούλου, Χριστίνα Πέσιου, Γιάννης Πετρόπουλος, Αντρέας Σιδηρόπουλος, Πασχαλίνα Τζάκρη, Άννα Φακυρούδη, Άννα Φωτίου και Άννα Χατζημλάδη.

FB_IMG_1517819546443 poster1 prosklisi2

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments