....

ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΓΑΖΩΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΥΓΕΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ (VIDEO PHOTOS)

ΠΕΝΤΑΣΦΑΙΡΟ ΠΟΛΥΒΟΛΟ Ο ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ ΓΑΖΩΣΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝ ΜΕ ΥΓΕΙΝΟ ΠΕΡΙΠΑΤΟ

Στο πλαίσιο της προτελευταίας 25ης αγωνιστικής της Α1 κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ, ο πρωτοπόρος Εδεσσαϊκός με πεντάσφαιρο πολυβόλο συνέτριψε με 5-0 τον ιστορικό Απόλλων Κρύας Βρύσης, και περιμένει την τελευταία αγωνιστική να ξεκαθαρίσει η υπόθεση άνοδος στην Γ’ Εθνική, με την απευθείας άνοδο του, η το πιθανό σενάριο διεξαγωγής αγώνα μπαράζ με την Δόξα Εξαπλατάνου στο Δημοτικό στάδιο Έδεσσας. Στην εκπνοή του πρωταθλήματος την προσεχή Κυριακή ο Εδεσσαϊκός φιλοξενείται στο Σταυροδρόμι από τον ουραγό της βαθμολογίας τοπικό Φίλιππο, ενώ η Δόξα Εξαπλατάνου αντιμετωπίζει στην Κρύα βρύση τον Απόλλων. Αναφορικά με τον αγώνα η ομάδα του Κώστα Μαλουμίδη μετέτρεψε σε υγιεινό περίπατο την συνάντηση με την Κρύα Βρύση, καθώς πήγε στην ανάπαυλα του Α’ ΗΜΙΧΡΌΝΟΥ με το ευρύ σκορ 4-0, ενώ 7’ μετά την έναρξη του Β’ ημιχρόνου στο 52’ διαμορφώθηκε το τελικό 5-0. Στα αξιοσημείωτα του αγώνα καταγράφεται η αποβολή του Τσιρακίδη στο 44’ που ανάγκασε τους φιλοξενούμενους να αγνισθούν σε όλο το β’ ημίχρονο με 10 παίκτες, ενώ υπήρξε αναγκαστική δεκάλεπτη διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή κ.Κατεριάδη λόγω έντονων διαμαρτυριών και επεισοδίων που δημιούργησαν παίκτες των φιλοξενουμένων κατά του επόπτη και διαιτητή, ο οποίος διέκοψε τον αγώνα από το 44’ και για να ηρεμήσουν τα πνεύματα πήγε στα αποδυτήρια και επανήλθε μετά από την δεκάλεπτη διακοπή για να σφυρίξει την λήξη του Α’ ημιχρόνου. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι για τον Εδεσσαϊκό χρίσθηκαν σκόρερ στο 5’ ο Ρέτζια, στο 33’και 41’ οΤσιρλίδης, και στο 40’και  52’ ο Λαφαζανίδης.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Κατεριάδης, με βοηθούς τους Δεμερτζή –Παπαδόπουλο.

ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ: Βόλτσης.Παπουλίδης,Κιόρτσης,Παπαηλίας,Πούπης(26’Κάρτζιος),Κούμπους(46’Καράμπελας),Ουζούνης,Τσιρλίδης(53’Σφέτκος), Λαφαζανίδης,Παπαγεωργίου,Ρέτζια.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ:Θεοδωρίδης, Γαβριηλίδης,Αντωνιάδης,Μιχαηλίδης Πέτρος,Παπαδόπουλος,Ευθυμίου,Καραγιάννης, Κουτρούμπαλος,Τσιρακίδης,Κίτσας,Βεζυριανόπουλος. Στο β’ ημίχρονο από το 46’ αγωνίσθηκαν και οι Βαμβακίδης,Τσόπτσης.

ΝΙΚΟΣ ΦΙΣΤΑΣ


7/5/17

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments