....

ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ 4ο ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΕΝΝΗΣΕ… 4ΔΥΜΑ!

Η 39χρονη Gaby Hagler και ο σύζυγός της, γονείς τριών παιδιών, αποφάσισαν να κάνουν ένα ακόμα παιδάκι για να ολοκληρωθεί η οικογένειά τους. Ωστόσο, στον υπέρηχο των 12 εβδομάδων ανακάλυψαν ότι δεν περιμένουν ένα αλλά τέσσερα μωράκια!

Το ζευγάρι ανέφερε πως αρχικά σοκαρίστηκε με τα νέα αλλά επειδή είχε προηγηθεί μια αποβολή της Gaby, δεν μπορούσαν παρά να νιώσουν ενθουσιασμό και ευγνωμοσύνη.

Ο Adam, ο Bennett, ο Coby και ο Dane γεννήθηκαν πρόωρα στις 22 Ιουνίου ενώ τα τρία αδεφάκια τους βοήθησαν τους γονείς τους με τα ονόματα των νέων μελών της οικογένειας. 

«Μόλις έκλεισα τα 50 κι έχω 4 νεογέννητα μωρά», λέει γελώντας ο Patrick, ο μπαμπάς των τετράδυμων. «Οι περισσότεροι άνθρωποι γίνονται παππούδες στα 50 και σίγουρα ο ερχομός τους άλλαξε τη ζωή μας 180 μοίρες! Στην αρχή τρομάξαμε γιατί είχαμε προγραμματίσει την καθημερινότητα και τα οικονομικά μας για ένα μωρό, αλλά όλα βρίσκουν σιγά σιγά τον δρόμο τους». 

Η 9μελής οικογένεια έχει δώσει σε κάθε νεογέννητο το δικό του χρώμα και ζώο, κάτι που τους βοηθά να τα ξεχωρίζουν. Οι γονείς λένε ότι είναι ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξη που λαμβάνουν από τους συγγενείς και τους φίλους τους αλλά και για τη βοήθεια που τους προσφέρουν τα τρία μεγαλύτερα παιδιά τους. 

Πηγή: goodmorningamerica.com

 

Σχόλια - Facebook Comments