....

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ALTER KAI ΣΤΗΝΕΤΑΙ Η REAL TV

Και έτσι ξαφνικά πωλείται το Alter! Ο τηλεοπτικός σταθμός που δεν υπάρχει στον αέρα από το 2012, που έχει...
αφήσει απλήρωτους τους δημοσιογράφους και τους άλλους εργαζομένους του, που άφησε χρέη εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ σε ασφαλιστικά ταμεία και δημόσιο.

Αυτό το Alter του οποίου η εταιρεία πτώχευσε... τώρα πωλείται ως εμπόρευμα σε πλειστηριασμό! Η ανακοίνωση πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την πώληση του καναλιού βγήκε από τον σύνδικο της ιδιοκτήτριας εταιρείας “Ελεύθερη Τηλεόραση Α.Ε” δικηγόρο Ευάγγελο Μπέη ο οποίος τονίζει πως μαζί με την πώληση του Alter ο ενδιαφερόμενος θα πάρει και την “άδεια της συμμετοχής του στη Digea”!Image and video hosting by TinyPic

Λόγω της πτώχευσης η εταιρεία ουσιαστικά ξεπουλά τα περιουσιακά της στοιχεία, και το πρώτο από αυτό είναι η άδεια λειτουργίας του! Η οποία φυσικά δεν έπαψε να υφίσταται γιατί το ΕΣΡ..δεν την πήρε ποτέ πίσω παρά το γεγονός ότι ο σταθμός κατέρρρευσε, έκλεισε και η εταιρεία πτώχευσε. Και τώρα ως ύστατη προσπάθεια, την ξεπουλά χωρίς χρέη και υποχρεώσεις στους... πιστωτές, ανάμεσα τους και στους εργαζόμενοι.

Δεν είναι τυχαίο πως αυτή η πώληση ανακοινώνεται λίγο πριν τη διαδικασία τηλεοπτικής αδειοδότησης και ενώ υπάρχουν πληροφορίες πως ενδιαφέρον για απόκτηση τηλεοπτικής άδειας έχουν ο Νίκος Χατζηνικολάου με τον Ανδρέα Γ. Κουρή για να στήσουν την Real TV!

Η δημοσίευση της πρόσκλησης ενδιαφέροντος σήμερα το πρωί έγινε από το directnews - διαβάστε τη συνέχεια στο mediatvnews.gr καθώς και και το σχόλιο του Βασίλη Τζήμτσου, μέλους της Επιτροπής πιστωτών και τελευταίος εκπρόσωπος των δημοσιογράφων του Alter.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments