....

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΡΟΥΧΩΝ

 

 

Κάποια στιγμή κάθε κοπέλα πρέπει να αρχίσει να επιλέγει μόνη της τα ρούχα που είναι κατάλληλα για την ίδια και που της αρέσουν. Βρίσκει, λοιπόν, πολλά  γυναικεια ρούχα και πληθώρα σχεδίων, συχνά χωρίς να γνωρίζει ποιο ρούχο ανήκει σε ποιο στυλ.


Αρκετές γυναίκες μπορεί να επιλέγουν τυχαία τα ρούχα τους, καθώς μπορεί να μην θέλουν να κάνουν μια εκτενή αναζήτηση για να βρουν όσα θα ήταν πιο κατάλληλα και αυτά που θα τις κολάκευαν περισσότερο.


Ομολογουμένως, όλα ήταν λίγο πιο εύκολα όταν οι μητέρες μας επέλεγαν τα ρούχα μας για εμάς. Αν θέλετε να αρχίσετε να επιλέγετε καλύτερα τα ρούχα σας, δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά. Μονάχα να έχετε κατά νου μερικά tips.


⦁    Μάθετε τις διαστάσεις σας
Αυτό είναι ένα σημαντικό πρώτο βήμα το οποίο πολλές γυναίκες αμελούν. Πρέπει να γνωρίζετε τις διαστάσεις του στήθους, της μέσης, αλλά και των γοφών σας, προκειμένου να μπορέσετε να επιλέξετε ρούχα τα οποία θα κολακεύουν τον σωματότυπό σας.
Δεν ταιριάζουν όλα σε όλες. Για παράδειγμα, αν έχετε τον σωματότυπο που είναι γνωστός ως «αχλάδι» είναι καλύτερο να επιλέγετε ρούχα που τονίζουν τη λεπτή σας μέση και δημιουργούν ισορροπία ανάμεσα στο πιο στενό πάνω μέρος του σώματός σας και στο πιο ανοιχτό κάτω μέρος.
⦁    Επιλέξτε διαφορετικά κομμάτια


Το καλό είναι πως υπάρχουν πραγματικά αμέτρητα γυναικεία ρούχα, για κάθε στυλ και γούστο. Στ’ αλήθεια δεν χρειάζεστε πέντε μαύρα, μίντι φορέματα ή τέσσερα ίδια μπλουζάκια, διαφορετικού χρώματος.


Πειραματιστείτε και αν βρείτε κάτι που μοιάζει με αυτό που ήδη έχετε, αναρωτηθείτε αν διαφέρει αρκετά, ώστε να δικαιολογείται η αγορά του. Αν είναι ένα σχέδιο που έχει κάτι παραπάνω να δώσει στην γκαρνταρόμπα σας, τότε, by all means, κάντε το δικό σας.
⦁    Βρείτε ρούχα που σας ταιριάζουν αυτήν τη στιγμή


Όχι το επόμενο καλοκαίρι, ούτε την επόμενη άνοιξη. Επιλέξτε τα ρούχα που σας πηγαίνουν τώρα. Μην προσπαθείτε να υπολογίσετε πώς θα είναι το σώμα σας μελλοντικά, γιατί, όπως και να έχει, το ζητούμενο είναι να φορέσετε τα ρούχα που θα αγοράσετε και να τα απολαύσετε άμεσα.
⦁    Πάρτε μαζί τον κολλητό σας
Εντάξει. Είμαστε σχεδόν σίγουρες ότι μπορεί να σας φανεί περίεργο αυτό το tip. Τα ψώνια με φίλες είναι πολύ πιο fun συνήθως, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να πάτε και μόνες σας, αν το προτιμάτε.
Ωστόσο, μια δεύτερη γνώμη για ένα ρούχο για το οποίο δεν είστε και πολύ σίγουρες από το αντίθετο φύλο, μπορεί πραγματικά να σας βοηθήσει. Κοιτάζουμε συχνά τον εαυτό μας στον καθρέφτη και μπορεί να μην βλέπουμε αυτό ακριβώς που βλέπουν οι άλλοι.
Μην ξεχνάτε να το διασκεδάζετε! Τα ψώνια πρέπει να είναι και μια απολαυστική διαδικασία.

 

Σχόλια - Facebook Comments