....

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΥΠ. ΆΜΥΝΑΣ: ΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΤΑΛΙΑΣ

Πρόκληση άνευ προηγουμένου από τον υπουργό Άμυνας της Βουλγαρίας, ο οποίος ούτε λίγο ούτε πολύ ζητά την χρήση όπλων εναντίον προσφύγων και μεταναστών στα σύνορα Ελλάδας και Ιταλίας.
Newsroom Newsroom

Με συνέντευξή του στην Γερμανική Die Welt ο Κραζιμίρ Καρακατσανόφ ζητάει ακόμη και τη χρήση όπλων στα σύνορα της Ελλάδας αλλά και της Ιταλίας από νατοϊκούς στρατιώτες.

Δηλώνει χαρακτηριστικά:

«Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε πλέον τη μαζική εισροή παράνομων μεταναστών στην Ευρώπη. Για το λόγο αυτό πιστεύουμε ότι στην Ιταλία και την Ελλάδα θα έπρεπε δυνάμεις του ΝΑΤΟ να υπερασπίζονται τα εξωτερικά σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης , εν ανάγκη ακόμα και με τη χρήση όπλων. Όταν οι εν δυνάμει μετανάστες διαπιστώσουν ότι οι δρόμοι προς την Ευρώπη έχουν πλέον κλείσει, τότε θα μείνουν στα σπίτια τους».

Ο Βούλγαρος υπουργός ανακοινώνει και την πρόθεση της Σόφιας να λάβει μέτρα ενεργοποιώντας τον στρατό στα τουρκοβουλγαρικά σύνορα από ενδεχόμενες νέες προσφυγικές ροές.

Διαβάστε περισσότερα: Βούλγαρος υπ. Άμυνας: Να πυροβολούνται οι μετανάστες στα σύνορα Ελλάδας και Ιταλίας - Dikaiologitika News

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments