....

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΑΠΑΤΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ BELINDA RICHARD - E-MAIL ΠΟΥ ΤΟ ΛΑΒΑΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΣ ΚΟΣΜΟΣ

 

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ...

Η ιστοσελίδα μας όπως και πάρα πολλοί άλλοι έλαβαν ένα περίεργο μήνυμα μέσω e-mail το οποίο είναι απάτη, την προσοχή σας..!!!

Μια από τις συνηθέστερες μορφές διαδικτυακής απάτης είναι η αποστολή e-mail που επιδιώκουν την εξαπάτηση ανυποψίαστων πολιτών. Κατά καιρούς ακολουθώντας την συγκεκριμένη τακτική χιλιάδες πολίτες έχουν πέσει θύματα .

Διαγράψτε το και κοιινοποιήστε το!!!

ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: 

 

Γεια σου φίλε,
 
Το όνομά μου είναι η Belinda Richard Rainwater, είμαι κόρη 16 ετών για τον αείμνηστο κ. Richard Rainwater, ο οποίος πέθανε αφού υπέφερε από κάποια ασθένεια του εγκεφάλου που ονομάζεται Progressive Supra-nuclear Palsy για μερικά χρόνια πριν πεθάνει. Ο αείμνηστος πατέρας μου χρησιμοποίησε για να είναι δισεκατομμυριούχος που έχει διαφορετικούς τύπους επιχειρηματικών επενδύσεων στον Καναδά, το Ηνωμένο Βασίλειο, το Ντουμπάι και στη Δυτική Αφρική.
Πριν από λίγες εβδομάδες η μητέρα μου είχε διαγνωσθεί (λευχαιμία), αυτή τη στιγμή γίνεται δεκτή στο σχολείο (Korle-Bu Teaching Hospital) της Άκρα Γκάνα και απαιτεί επείγουσα ιατρική φροντίδα της οποίας το μόνο μέσο για να βγάλουμε τα χρήματα είναι να φτάσουμε στο ταμείο με την τράπεζα να κυκλοφορήσει το συντομότερο δυνατό.
 
Παρακαλώ, πρέπει να ξέρω αν θα μπορέσετε να μας βοηθήσετε να διεκδικήσετε την κληρονομία μου από την τράπεζα για λογαριασμό μου για μελλοντικές επενδύσεις και για τη θεραπεία της άρρωστης μητέρας μου.
 
Εάν ενδιαφέρεστε παρακαλώ, παρακαλώ να έρθετε πίσω σε μένα μέσω της ιδιωτικής μου ηλεκτρονικής διεύθυνσης : (belindarichard4real@gmail.com)Για περισσότερες πληροφορίες.
 
Περιμένω για την άμεση απάντησή σας.
 
Με σεβασμό,
 
Belinda Richard.
 
2018_1008
Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments