....

ΡΩΣΙΑ: ΒΡΕΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΔΟΧΟΣ ΤΟΥ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ούτε την διαδοχή του. Η Μόσχα έχει «βουίξει» ότι έχει βρει ήδη τον επόμενο Πρόεδρο της Ρωσίας και τον προετοιμάζει για να αναλάβει την θέση αυτή. Είναι μόλις 43 χρονών. Ονομάζεται Αλεξέι Ντιούμιν και είναι ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας και από αυτή την εβδομάδα κυβερνήτης της επαρχίας Τούλα.Image and video hosting by TinyPic

Ο 43χρονος Αλεξέι ξεκίνησε ως σωματοφύλακας του Πούτιν και ένας από τους πιο έμπιστούς του. Έπαιζε επίσης τερματοφύλακας στην αγαπημένη ομάδα χόκει του Πούτιν. Συμφωνα με τις κακές γλώσσες μια από τις "αποστολές" του Αλεξέι ήταν να «τρώει» τα γκολ όταν σκόραρε ο Πούτιν αλλά με τρόπο που να φαίνεται ότι ο ισχυρός άνδρας του Κρεμλίνου "τα βάζει" με την αξία του.

Έχει όμως και άλλα ταλέντα αυτός ο άνδρας που προορίζεται να καθίσει στην καρέκλα του Κρεμλίνου. Ήταν εκείνος που φυγάδευσε από το Κίεβο το 2014 τον άλλοτε ισχυρό άνδρα της Ουκρανίας Βικτορ Γιανουκόβιτς. Την ίδια χρονιά ήταν εκείνος που ηγήθηκε της αποστολής των ειδικών δυνάμεων του ρωσικού στρατού στην κατάληψη της Κριμαίας. Ο Πούτιν τον παρασημοφόρησε φυσικά και τον έκανε στρατηγό.

Και δεν σταμάτησε εκεί. Ο Αλεξέι ανεβαίνει ένα – ένα τα σκαλιά με απίστευτη ταχύτητα. Έγινε και επικεφαλής για λίγο των μυστικών υπηρεσιών της Ρωσίας και πριν από δυο μήνες έγινε αναπληρωτής υπουργός Άμυνας.  Και μετά ήρθε η Τούλα. Μια περιοχή μεγαλύτερη σε μέγεθος από την Ουαλία και όλοι λένε ότι ο Πούτιν του έδωσε αυτή την επαρχία για να μάθει να κυβερνάει! Για να εξασκηθεί δηλαδή....

Και δεν είναι μόνο οι φήμες που λένε ότι ο 43χρονος Αλεξέι θα ανέβει σύντομα τα σκαλιά του Κρεμλίνου για να καθίσει στην θέση του Πούτιν. Το λένε πλέον ευθέως μερικοί από τους πιο γνωστούς Ρώσους πολιτικούς αναλυτές.
Και μην πάει το μυαλό σας στην σκέψη ότι ο Πούτιν θα αποσυρθεί. Σε καμία περίπτωση. Ο 63χρονος Πούτιν είναι βέβαιο ότι θα κατεβει υποψήφιος και για τις εκλογές του 2018 και αφού εκλεγεί, γιατί θα εκλεγεί, δεν θα ολοκληρώσει την θητεία του αλλά θα βάλει στην θέση του έναν πολύ δικό του άνθρωπο. Τον 43χρονο Αλεξέι.

newsit

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments