....

ΡΟΥΛΑ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ: «ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ Ο ΜΑΝΟΣ ΔΑΣΚΑΛΑΚΗΣ» - Η ΚΑΜΕΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ ΤΟΝ ΕΡΑΣΤΗ

<--break->Νέες αποκαλύψεις που σοκάρουν για τη Ρούλα Πισπιρίγκου

Την ώρα που η Ρούλα Πισπιρίγκου βρίσκεται στις φυλακές Κορυδαλλού και ο Μάνος Δασκαλάκης έχει καταθέσει ήδη στην ανακρίτρια για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, όλο και περισσότερες αποκαλύψεις βγαίνουν στο φως της δημοσιότητας.

Στην εκπομπή «Το Πρωινό», φίλος του ζευγαριού προχώρησε σε συγκλονιστικές αποκαλύψεις, ενώ στην ίδια εκπομπή προβλήθηκε μία εξομολόγηση ενός φίλου του Μάνου Δασκαλάκη στον Γρηγόρη Μπάκα η οποία προκαλεί αίσθηση. Συγκεκριμένα ο φίλος του πατέρα ανέφερε πως η Ρούλα Πισπιρίγκου είχε εξωσυζυγικές σχέσεις οι οποίες έπεσαν στην αντίληψη του Μάνου:

 

«Είχαμε βρεθεί μια φορά Είχα πάει σπίτι του φίλου μου του Μάνου, ήρθε η Ρούλα από την καφετέρια, φύγαμε με το αυτοκίνητο, με τον Μάνο, φύγαμε στο κέντρο που έπαιζε ο Μάνος. Αρχικά με ρώτησε η Ρούλα Πισπιρίγκου πόσο καιρό ξέρω τον Μάνο, μου λέει πώς σου φαίνεται ο Μάνος. Είπα είναι καλό παιδί με ρώτησε μετά αν ξέρω κάτι για κοπέλες και αυτά, αν φλερτάρει.

Ένα βράδυ που μίλησα με τον Μάνο στα μηνύματα μου είχε πει ότι δεν έχω μιλήσει καθόλου με την Ρούλα σήμερα και είμαι πολύ καλά», είπε ο φίλος του Μάνου.

«Η Ρούλα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, έπεσε στην αντίληψη του Μάνου και στην ουσία τους έκανε τσακωτούς, τους έπιασε στα πράσα. Μέσα στο σπίτι, στον πρώτο όροφο», συμπλήρωσε.

 

 

 

«Υπάρχει κάμερα που έχει καταγράψει την είσοδο του εραστή της Ρούλας στο σπίτι»

Στην εκπομπή «Love It» μίλησε ο δημοσιογράφος της εφημερίδας «Πελοπόννησος» Γιώργος Αναστασόπουλος, με τις δηλώσεις του να συνάδουν με εκείνες του φίλου του Μάνου Δασκαλάκη.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, υπάρχει πληθώρα μαρτυριών τον εραστή της Ρούλας, αλλά και κάμερα η οποία τον έχει καταγράψει να μπαίνει στο σπίτι της οικογένειας.

«Εκείνο το οποίο δεν λέγεται, δεν λέγεται κυριολεκτικά, γιατί θα ανατριχιάσει η Ελλάδα αν ακουστεί, ποιος ήταν αυτός που έστω και πρόσκαιρα είχε εξωσυζυγικές σχέσεις. Μάλιστα αυτός ήταν και ο λόγος που είχε τον μεγάλο καβγά με τον Μάνο», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αναστασόπουλος.

Αναλυτικά όσα είπε στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments