....

ΣEΞΟΥΑΛΙΚΟ ΟΡΓΙΟ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΕ ΑΓΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΓΙΑ ΈΛΛΗΝΑ ΟΜΟΓΕΝΗ



Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 20χρονος Έλληνας ομογενής στο Μπρούκλιν, μετά από σεξουαλικό όργιο μεταξύ εκείνου, ενός φίλου του, και μιας γυναίκας αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Όπως μεταδίδουν τα διεθνή ΜΜΕ, το θύμα, ο 20χρονος Μάνος Οικιονομίδης, τα ξημερώματα της Δευτέρας πήγε στο σπίτι του 21χρονου φίλου του Τζακ Ντόχερτι.

ΤΟ ΘΥΜΑ

Μαζί τους ήταν και μια γυναίκα (άγνωστης ταυτότητας), με την οποία έκαναν τρίο, το οποίο όμως δεν είχε καλή κατάληξη.

Η αστυνομία ανέφερε πως τα πράγματα πήραν άσχημη τροπή, όταν ένας από τους δυο άντρες άρχισε να τραβά με κάμερα την πράξη.

Η κοπέλα εκνευρίστηκε από αυτό, και στη συνέχεια, όταν ο Ντόχερτι την πήγε σπίτι της (αφήνοντας μόνο του τον Οικονομίδη), εκείνη φέρεται να μίλησε με φίλο της (που δεν ήταν παρών στο όργιο), λέγοντας του ότι Ντόχερτι και Οικονομίδης την βίασαν.

Την ίδια στιγμή, και η φίλη του Οικονομίδη (που επίσης δεν συμμετείχε στο τρίο), έλαβε ένα μήνυμα στο Instagram με τον οποίο την απειλούσαν πως θα «φροντίσουν» τον 20χρονο.

Η ΦΙΛΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΔΗ ΣΠΑΡΑΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΝΕΑ

ΤΙ ΕΔΕΙΞΑΝ ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Τρεις άντρες, δυο λευκοί και ένας μαύρος, φαίνονται από κάμερα ασφαλείας να κυνηγούν τον Οικονομίδη με μπαστούνια του μπέιζμπολ, την στιγμή που προσπαθούσε να βγει από το κτίριο.

Εκτός από τα χτυπήματα με το μπαστούνι, ο 20χρονος μαχαιρώθηκε τρεις φορές.

Ενώ αιμορραγούσε, χτύπησε την πόρτα ενός διαμερίσματος και στη συνέχεια άφησε την τελευταία του πνοή.Όπως σχολίασε μια ένοικος του κτηρίου, όπου έγινε η δολοφονία: «Είναι σαν ταινία τρόμου. Είναι τραγικό, ένας εφιάλτης».

Κανείς ύποπτος δεν έχει συλληφθεί ως τώρα, ενώ ο φίλος του Τζακ Ντόχερτι δεν θεωρείται ύποπτος.


 

Ένας νεαρός 20χρονoς ξυλοκοπήθηκε άγρια και μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου ύστερα από τη συμμετοχή του σε σεξουαλικό όργιο.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι New York Daily News, ο 20χρονος Μάνος Οικονομίδης βρέθηκε βαριά τραυματισμένος στην εξώπορτα ενός διαμερίσματος στο Μπρούκλιν και αν και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, κατέληξε λίγη ώρα μετά.

Η εφημερίδα αναφέρει πως η δολοφονία του Οικονομίδη ήταν αποτέλεσμα της συμμετοχής στου σε έναν σεξουαλικό όργιο μαζί με έναν ακόμα άντρα και μια κοπέλα.

Η βραδιά των τριών αν και έγινε με την συναίνεση τους, κατέληξε στην άγρια δολοφονία του 20χρονου, καθώς σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εκείνος ξεκίνησε να τραβάει με την κάμερα του κινητού τα όσα διαδραματίζονταν στο δωμάτιο.

Στη συνέχεια, η κοπέλα που συμμετείχε στο όργιο φέρεται να δήλωσε στο αγόρι της πως την βίασαν, ενώ το βίντεο από τις κάμερες παρακολούθησης των διαμερισμάτων όπου βρέθηκε ο Οικονομίδης δείχνει τρεις άντρες να τον καταδιώκουν.

Μάλιστα, σύμφωνα με την αστυνομία η κοπέλα του Οικονομίδη έλαβε ένα μήνυμα μέσω Instagram το οποίο έγραφε « Το αγόρι σου έκανε έναν μεγάλο λάθος και φροντίσαμε να το «διορθώσουμε»» .

«Μου είπε πως λυπάται πολύ για την αναστάτωση, αλλάτου επιτέθηκαν. «Με χτύπησαν στο κεφάλι, με χτύπησαν με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ»», δήλωσε ο ένοικος του διαμερίσματος στην πόρτα του οποίου βρέθηκε ο αιμόφυρτος 20χρονος.

Όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, εκτός από τις σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έφερε, διαπιστώθηκε πως τον είχαν μαχαιρώσει αρκετές φορές στο στήθος και την πλάτη.

Η αστυνομία της Νέας Υόρκη ερευνά την υπόθεση με τα άτομα του μετείχαν στο σεξουαλικό όργιο να θεωρούνται μάρτυρες κλειδιά.

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments