....

ΣΟΝΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ: ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ

Για τον καθένα μας, υπάρχουν φορές στη ζωή, όπου κυριολεκτικά μαχόμαστε για την επιβίωσή μας, ως μέλη της κοινωνίας.

Αυτό μπορεί να αφορά, τη συνολική κοινωνική μας παρουσία, αλλά και επιμέρους σχέσεις με αυτήν. Σε κάθε περίπτωση όμως, καλούμαστε, υπερασπιζόμενοι την οντότητά μας, να ξεκαθαρίζουμε τη σχέση μας με την κοινωνία που ζούμε.

Τέτοια χαρακτηριστικά και με αφορμή τις δημοτικές εκλογές, είχε η μάχη που έδωσα με τους εκλεκτούς συνεργάτες και φίλους.

Φυσικά, κίνητρο συμμετοχής,  δεν αποτελούσε η επιβεβαίωσή μου ως πολιτική παρουσία στα κοινά του Δήμου μας, αλλά η ανάγκη για προσφορά στον τόπο και η ψυχική ικανοποίηση που μου προσφέρει αυτή. Σε καμία περίπτωση δεν επέδειξα εγωιστική ή ρεβανσιστική στάση με τη συμμετοχή μου στη διαδικασία των εκλογών, δεν απέτρεψα καμία φιλοδοξία, τουναντίον τις ενθάρρυνα, θεωρώντας πάγια ότι αξίζει τιμή σε όσους εκτίθενται στην κρίση του κόσμου.

Δυστυχώς όμως στη διαδικασία αυτή, όπως ήταν άλλωστε αναμενόμενο, κυριάρχησαν αρρωστημένα κουτσομπολιά και τερατώδεις συκοφαντίες, που εδώ και τριάμισι χρόνια προσπαθούν να με απαξιώσουν και να με ακυρώσουν πολιτικά, αδιαφορώντας για τις συνέπειες και τις κοινωνικές επιπτώσεις αυτής της συμπεριφοράς.

Όμως, εσείς, σχεδόν ο ένας στους δύο, αντισταθήκατε, κλείσατε τα αυτιά, αφουγκραστήκατε την καρδιά σας, συνεκτιμήσατε τη συνολική στάση ζωής μου και συνειδητά αποφασίσατε.

Σας ευχαριστώ, για την ψήφο εμπιστοσύνης, μου δίνετε κουράγιο να συνεχίσω αυτό που όλη μου τη ζωή έκανα με περισσή αγάπη και που δεν είναι άλλο, από το να προσφέρω στον συνάνθρωπό μου και στον τόπο μου.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς.

                                                                                                                         ΣΟΝΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments