....

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΠΑΛΑΣΚΑΣ ΕΔΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΓΑΛΑΖΙΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ– ΕΞΕΤΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΟΥ [ΒΙΝΤΕΟ]

 

Τη διενέργεια κατεπείγουσας Ένορκης Διοικητικής Εξέτασης αποφάσισε η ΕΛ.ΑΣ, αναφορικά με τις δηλώσεις του συνδικαλιστή της αστυνομίας, Σταύρου Μπαλάσκα ο οποίος αναφορικά με την υπόθεση της δολοφονίας της Κάρολαιν στα Γλυκά Νερά, πρότεινε τρόπους ώστε μελλοντικοί γυναικοκτόνοι να πετύχουν χαμηλότερη ποινή.

 

Υπενθυμίζεται ότι ο Στ. Μπαλάσκας αναφερόμενος στον δολοφόνο σύζυγο της 20χρονης Καρολάιν δήλωσε το πρωί μιλώντας στο Mega ότι «δείχνει ότι είναι βλάκας» γιατί αν, κατά τον ίδιο, υποστήριζε άμεσα, «εκείνη τη στιγμή που σκότωσε την γυναίκα του, αν ήταν ατυχές γεγονός, μέσα στο θυμό του, ότι τά 'χασε και "τρελάθηκε" ... αν έπαιρνε την αστυνομία δεν θα πήγαινε ούτε 4 χρόνια φυλακή... θα πήγαινε "εν βρασμώ ψυχής" σε οικογενειακό καυγά. Θα πήγαινε πέντε; έξι χρόνια φυλακή;».

Στην ίδια ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, σημειώνεται ότι εξετάζεται το αν ο Στ. Μπαλάσκας θα τεθεί σε διαθεσιμότητα.

Μετά τα όσα δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛΑΣ, οι χρήστες του twitter εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας την αποπομπή του από την αστυνομία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την προηγούμενη εβδομάδα, κατά του ίδιου συνδικαλιστή της ΠΟΑΣΥ, η Εισαγγελία του Αρείου Πάγου παρήγγειλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών ποινική προκαταρκτική εξέταση για τις δηλώσεις του Στ. Μπαλάσκα,σύμφωνα με τις οποίες «η αστυνομία συλλαμβάνει και η Δικαιοσύνη αφήνει ελεύθερους τους εγκληματίες», κάνοντας μάλιστα λόγο για παραδικαστικό κύκλωμα.

Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε ότι το 2019 είχε διαταχθεί ΕΔΕ από την ΕΛΑΣ για δηλώσεις του συγκεκριμένου συνδικαλιστή περί «σκουπιδιών στα Εξάρχεια».

Μάλιστα μέχρι και η ΠΟΑΣΥ τον κήρυξε έκπτωτο από τα αξιώματα του Αντιπροέδρου και

του Ειδικού Γραμματέα της Ομοσπονδίας και τον είχε παραπέμψει στο Πειθαρχικό Όργανο, ενώ την υπεράσπισή του είχε αναλάβει ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Θάνος Πλεύρης.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

https://www.avgi.gr/koinonia/389704_ede-gia-tin-athliotita-toy-galazioy-...

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments