....

ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΔΡΟΜΟΙ ΚΕΡΑΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΈΔΕΣΣΑ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΟΧ ΦΛΩΡΙΝΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

 

 

Ο Σύλλογος Ορειβασίας Χιονοδρομίας Φλώρινας (Σ.Ο.Χ Φλώρινας) συμμετείχε με μεγάλη επιτυχία στο Πρωτάθλημα Βορείου Ελλάδος

στον 8ο αγώνα ορεινής ποδηλασίας ‘ΔΡΟΜΟΙ ΚΕΡΑΣΙΟΎ’. Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Μαρτίου 2018 και την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018 στην Έδεσσα. Ο Αερωπός Έδεσσας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Βετεράνων Αθλητών Στίβου Έδεσσας, τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας και με την αιγίδα του Δήμου Έδεσσας, διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία έναν εξαιρετικό αγώνα ορεινής ποδηλασίας ΜΤΒ συνολικής απόστασης 28χιλ, Αυτοί που είχαν την τύχη να συμμετέχουν απολαύσουν τον ήλιο, το βουνό και την καταπράσινη  Έδεσσα.

Στην αποστολή του ΣΟΧ συμμετείχαν οι αθλητές Μούσιος Νικόλαος, Τραϊτσης Γεώργιος, Δούκας Χρίστος και Δούκα Γεωργία, την αποστολή συνόδευσε ο Έφορος Ποδηλασίας του ΣΟΧ Σβάρνας Θεόδωρος. Έγινε ένας πολύ καλός αγώνας με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από όλη την Μακεδονία και την υπόλοιπη Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 200 (μαζί με τον αγώνα OPEN) και οι αθλητές του ΣΟΧ πέτυχαν πολύ καλά αποτελέσματα επιβεβαιώνοντας την καλή προετοιμασία του τμήματος ποδηλασίας κατά τους χειμερινούς μήνες. Συγκεκριμένα οι αθλητές του ΣΟΧ συμμετείχαν στον Διασυλλογικό Αγώνα του Πρωταθλήματος και κατέλαβαν τις παρακάτω θέσεις ανά κατηγορία : 6ος Μουσιος Νίκος κατ. Ανδρών,  8ος Τραίτσης Γιώργος κατ. Παίδων, 7ος Δούκας Χρίστος κατ. μίνι μεγάλα, 19η Δούκα Γεωργία μίνι μεγάλα.

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. εύχονται στους αθλητές, τους γονείς τους και τον προπονητή τους Μούσιο Νικόλαο θερμά συγχαρητήρια για τα πολύ καλά αποτελέσματα και καλή επιτυχία στους υπόλοιπους αγώνες του πρωταθλήματος που ακολουθούν. Για περισσότερες λεπτομέρειες και αποτελέσματα σχετικά με τους αγώνες :

http://dromoikerasiou.blogspot.gr/

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments