....

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ ΕΔΕΣΣΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ: ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ 23-4-2021

Η ανθρωπότητα βιώνει μια από τις μεγαλύτερες στιγμές απώλειας του μεγαλύτερου πλούτου της ύπαρξης μας: του αγαθού της υγείας. Τα ψυχικά και σωματικά τραύματα που έφερε η πανδημία , μας τονίζουν ακράδαντα τον μοναδικό πλούτο που πρέπει να επιδιώκουμε να έχουμε: ΥΓΕΙΑ !
Κατά τον αρχαίο Έλληνα φιλόσοφο Δημόκριτο «το να μην μπορείς να βοηθήσεις τους φίλους είναι τεκμήριο φτώχειας».
 
Για εμάς στο Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας και Περιχώρων, την ομάδα Φίλων Σ.Κ.Ε.Π. το μουσικό συγκρότημα Karmah και όλους τους εθελοντές που πάντα πιστεύουν και στηρίζουν την προσπάθεια και την δράση του συλλόγου, η μοναδική ένδειξή φτώχειας είναι η άρνηση για ελπίδα, αισιοδοξία και προσπάθεια για την ίδια μας την ζωή. Σας καλούμε να στηρίξουμε όλοι μαζί, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά τον πλούτο ψυχής και γενναιοδωρίας μας, με μία εθελοντική διαδικτυακή συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στις 23 Απριλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 9:00 μ.μ. Σκοπός της εκδήλωσης, να στηρίξουμε μια 19χρονη συντοπίτισσά μας που πρόκειται να υποβληθεί σε διαδοχικές επεμβάσεις, καθώς έχει εντοπιστεί όγκος στο κεφάλι της.   
 
Η συναυλία θα προβληθεί ζωντανά και δωρεάν για όλους από τη σελίδα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Έδεσσας, στο Facebook, καθώς και στη σελίδα karmah.gr
Λογαριασμός τράπεζας:
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
IBAN: GR2901103400000034054404248 
Ειδικοί κουμπαράδες του συλλόγου φιλοξενούνται: στον πεζόδρομο της πόλης στο Fresh plus και στο River Bohemian Bar
Στους Καταρράκτες :στο Amazoo coffee & playground 
Και στο μανάβικο Πισλίνας Δημήτρης, κοντά στη Νομαρχία

 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments