....

ΣΥΡΙΖΑ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟΥ. ΝΑΙ ΑΠΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ (VIDEO + PHOTO)

Την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 10:30 το πρωί έγινε συνάντηση και συζήτηση με κατοίκους της Άρνισσας με στελέχη του Σύριζα του νομού Πέλλας.

Το θέμα συζήτησης αφορούσε την πώληση του χιονοδρομικού ΚαΪμάκτσαλαν από την κυβέρνηση.

Την εισήγηση για το θέμα έκανε  ο Γιάννης Σηφάκης , γιατί ο ευρωβουλευτής κ. Χρυσόγονος Κώστας δεν παρευρέθηκε λόγω καθυστέρησης της πτήσης του αεροπλάνου.

Στην συζήτηση  συμμετείχε και ο αντιδήμαρχος Βεγορίτιδας Βερικούκης Χρήστος.

Στην συνέχεια και ώρα 13:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην Αριδαία είχαμε την συνέχεια της συζήτησης και πάλι για το χιονοδρομικό.

Συμμετείχαν στην συνάντηση ο Σηφάκης Γιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στην προκήρυξη διαγωνισμού πώλησης του χιονοδρομικού από το ΤΑΙΠΕΔ.

Στην συνέχεια δόθηκε ο λόγος στον ευρωβουλευτή κ. Χρυσόγονο και έκλεισε με την τοποθέτησή του ο δήμαρχος Αλμωπίας κ. Μπίνος, ο οποίος τάχτηκε έμμεσα υπέρ της ιδιωτικοποίησης.

Ακολούθησε συζήτηση με ερωτήσεις από δημοσιογράφους και τοποθετήσεις από φορείς των δύο περιοχών, Βεγορίτιδας και Αλμωπίας.

Σε ερώτησή μου σχετικά με την συνταγματικότητα της πώλησης και της επιστροφής του χιονοδρομικού στο δημόσιο μετά την πώληση ο κ. Χρυσόγονος τοποθετήθηκε και θα  ακούσετε την απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί.

Επίσης θα ακούσετε και ακόμα μία ερώτησή μας προς τον κ. Παυλίδη, στέλεχος του Σύριζα από την Θεσσαλονίκη.

Στην συζήτηση συμμετείχαν: Στελέχη του Σύριζα από τον Νομό, εκπρόσωποι των χιονοδρόμων της Έδεσσας και της Αλμωπίας, ο πρόεδρος των ενοικιαζόμενων δωματίων, εκπρόσωπος του ανεμοδρόμιου Παναγίτσας και δημότες της πόλης.

 

Δείτε το βίντεο με την συζήτηση και τις ερωτήσεις μας:

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments