....

ΤΑ ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ ΜΑΓΕΨΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΗΧΟΥΣ ΣΤΑ 42α ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ (VIDEO PHOTOS)

Ο Δήμος Παιονίας και η Δημοτική Κοινότητα Γουμένισσας Δήμου Παιονίας διοργάνωσαν και φέτος με πολύ μεγάλη επιτυχία τις πολιτιστικές & θρησκευτικές εκδηλώσεις «42α ΘΕΟΤΟΚΕΙΑ» που διοργανώνονται με την ευκαιρία της εορτής της Κοιμήσεως της Θεοτόκου από  7 έως 17 Αυγούστου 2017 στη Γουμένισσα.

Με την μεγάλη Συναυλία με τα Χάλκινα της Γουμένισσας στην Πλατεία Θάνου Ζελέγκου (κεντρική πλατεία) έκλεισαν οι πολυήμερες επιτυχμένες εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται όπως κάθε χρόνο στην ιστορική πόλη της Γουμένισσας υπό την αιγίδα του Δήμου και των Συλλόγων της περιοχής.

Εμείς ως TASTV.GR καλύψαμε με την κάμερά μας την μεγάλη αυτή συναυλία με τα Χάλκινα της Γουμένισσας, που παρουσιάσθηκε την Πέμπτη 17/8/2017 στις 9:30 μ.μ.,  με παρουσία επισήμων και πάρα πολύ κόσμο ο οποίος από πολύ νωρίς είχε μαζευτεί σε όλη την πλατεία δίπλα στην ιστορική βρύση.

Πάνω σε μια στημένη εξέδρα βρέθηκαν  αυτοδίδακτοι μουσικοί και έπαιξαν χορούς της Μακεδονίας υπό την διεύθυνση του Τριαντάφυλλου Ασαρτζή,  Στη συνέχεια η εκδήλωση συνεχίστηκε με γλέντι όπου ο κόσμος που  παρευρέθηκε γλέντησε και χόρεψε με χορούς της Μακεδονίας.

Το αρνητικό της σναυλίας που συζητήθηκε ήταν η κακή ρύθμιση της μικροφωνικής εγκατάστασης και ο ήχος και η ακουστική από τα χάλκινα δεν μεταφερόταν μελωδικά. 

Την ίδια ημέρα στις 07:00 πραγματοποιήθηκε η  Πολυαρχιερατική Θεία Λειτουργία και

στις 10:30  έγινε η Περιφορά της θαυματουργού εικόνας Παναγίας  Γουμένισσας

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τα βίντεό μας από τον χαιρετισμό  του Δημάρχου και τους παλιούς οργανοπαίκτες της Γουμένισσας να παίζουν με τους γνωστούς ζουρνάδες όπως επίσης και  φωτογραφίες, μας και το πρόγραμμα εκδηλώσεων όλων των ημερών.

 

 


 
 

"
 

Κατηγορία: 

Σχόλια - Facebook Comments